Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sztuki Walki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Muai Thai leeepsze..

Byłem na takich spotkanaich , ale człowieku mówię Ci po jednym spotkaniu już wymiękniesz , taki opór tam dają. :D

Opublikowano

Dziwny zbieg okoliczności, akurat wczoraj czytałem o tym to są kursy samoobrony, łatwe i skuteczne - tak pisali xD.

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Krav maga widzialem na yt filmiki i stary kumpel kiedys chodzil sam bym poszedl z kaską nie ciężko :P ale mysle ze Taekwondo mi wystarczy :))

Opublikowano

Ja trenuję karate i powiem ci że jest ono skuteczne a co do Krav to jest raczej przydatne na polu walki ....

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

A i tak jeszcze dopiszę do tego Muai Thai.

To cena nie jest duża ok. 100 ileś zł. za tydzień a w tyg. masz 3 lekcje po 2h.

Wymęczą Cie tak że na nast. dzień się nie ruszysz , ale to jest tak skuteczne.

Sam byłem to wymiękłem po 2 lekcjach , ale wycisk dobry dają , a co się z tym łączy to że na pewno coś się nauczysz. :>

Opublikowano

tzn tak: co do ceny to Krav Maga najdrozsze:

1 m-c 3 m-ce 6 m-cy

Krav Maga 105 450 700

Krav Maga + siłownia 155

Boks 85

Boks + siłownia 135

BJJ 85

BJJ + siłownia 135

Kick Boxing 85

Kick Boxing + siłownia 135

Muay Thai 85

Muay Thai + siłownia 135

Vale Tudo / MMA 85

Vale Tudo / MMA + siłownia 135

chyba sie zapisze na Krav Maga, na karate tez moge chodzic bo na dzielnicy zorganizowali za darmo wiec pochodze moze. Jak myslicie na 1szy trening cos trzeba miec ? Odrazu przyjsc ze wszystkim czy dopiero powiedza? (zbytnio nie wiem co wziasc, slyszalem ze ochraniacze na krocze i tylko tyle )

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

Jeśli masz dużo siły, dobrą kondycje spróbuj karate kyokushin, trenuje 6 rok i jak na razie nie było kozaka który nie padł na cios.Muai thai to boks+kicki z karate.Co do krav magi to SIĘ TYLKO WYDAJE że rozwalasz kolesia dwoma ciosami itp.Gdy ktoś na ulicy na cb z nożem wylaci zanim zdążysz wyjać ręce z kieszeni i użyć krav magi to wiesz co dalej...A w karate/muai thai jak dobrze kopniesz mawashi to koleś za przeproszenie opsra sobie majty z bólu.Za treningi płace miesięcznie 70zł, dwa treningi w tygodni po 1,5h.

Opublikowano

"To cena nie jest duża ok. 100 ileś zł. za tydzień a w tyg. masz 3 lekcje po 2h."

pozdrów mame i tate.

Opublikowano

@2UP

O co Ci chodzi ?

Dobra sorry że Cie uraziłem jeżeli Twoi rodzice zarabią po 1000 zł miesięcznie + alimenty. to ok.

100 zł za przyjemność się płaci. Nikt za darmo nie weźmie , ja tego posta napisałem i dla mnie to mało jak na 3 lekcje..

Opublikowano

dziwne ja za boks w calkiem przyzwoitym miejscu i z przyzwoitym trenerem place niespelna 70 zl ;d i osobiscie polecam boks , natomiast jezeli chodzi o krav mage zgodze sie z kolegami powyzej ze jest ona stosowana w wiekszosci do samoobrony ;]

sygnat.png

Opublikowano

@G00D

Gościu szkoda słów co do twojej wypowiedzi...To że twoi rodzice zarabiaja po 2000zł to spoko masz szczescie i wgl. ale nie musisz do niego wyskakiwać z takimi tekstami typu "+alimenty", on zapisze się na treningi za które płaci się 50zł i będzie dawał z siebie max i coś z nich wyniesie, a Ty??chodzisz na treningi za 300 czy tam 400zł i po miesiacu on ci wpierdoli bo sie obijasz na trenigach.Mój sensei jest kilkukrotnym mistrzem europy w kyokusih, bierze za treningi 70zł,a twój może być gosciem który chuja umie i robi kase na takich frajerach jak Ty.

Wyluzuj

@edt G00D

Jak jestes po 3 lekcji to sie nie wypowiadaj bo gówno wiesz.Jeszcze przez cb dostałem 5%!

Opublikowano

pochodzil bym na jakies treningi ale są 2 przyczyny nie mam kasy -_- i w moim miescie nie ma takich rzeczy oprocz boksu ale to syf

Jak boks to syf to super ... Bokser ma najmocniejszy cios i nikt tego nie pobije dostajesz , lezysz .

Ale najmocniejszym ciosem jest i tak kopniecie lecz o wiele trudniejsze. A jak ci ktos z nozem wychodzi to raczej szukasz pomocy i spierdalasz a nie idziesz na niego bo Ci pan bog nie pomoze i taka jest prawda o ile jest tepym lysym walem to mozesz mu go odebrac wykrecic mu reke i wsadzic jego noz w jego klate takie moje pojecie.

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Opublikowano

@ LizuLizu.

Czemu uważasz że nie daje z siebie wszystko ?

Wiesz ja szanuję pieniądze i wiem że nie mogę się obijać , bo moi rodzice płacą za to.

Wiesz podobno 3000 zł to średnia krajowa.

Nie wiem czy mój trener to jakaś ciota która ciągnie tylko kase od nas , bo jest wielokrotnym mistrzem europy.

I napiszę małą korektę , co do płacy Muai Thai , bo płacę 110 zł za miesiąc a w tyg. są 3 lekcje.

Pomyliłem się , bo jestem dopiero na 3 lekcji i już płaciłem i tak mało zrozumiałem. :D

P.S

Frajerem jesteś Ty. :)

Za kłótnie po 5 %

Pomocnik
Opublikowano

powiem wam że nie opłaca sie chodzić na żadne sztuki walki bo to jest wielkie gówno przez 8 lat chodziłem na karate i gówno mi to dało, jak mi ktoś podskoczy na ulicy to wyciągam pałe, nuż albo zapalniczke która wygląda jak prawdziwa broń i prawie każdy spierdala

Opublikowano

@ LizuLizu.

Czemu uważasz że nie daje z siebie wszystko ?

Wiesz ja szanuję pieniądze i wiem że nie mogę się obijać , bo moi rodzice płacą za to.

Wiesz podobno 3000 zł to średnia krajowa.

Nie wiem czy mój trener to jakaś ciota która ciągnie tylko kase od nas , bo jest wielokrotnym mistrzem europy.

I napiszę małą korektę , co do płacy Muai Thai , bo płacę 110 zł za miesiąc a w tyg. są 3 lekcje.

Pomyliłem się , bo jestem dopiero na 3 lekcji i już płaciłem i tak mało zrozumiałem. :D

P.S

Frajerem jesteś Ty. :)

Za kłótnie po 5 %

Bez wliczania urzędników średnia spadła by poniżej 2000. Poza tym nie zakładaj tematu jak masz później się spinać, sam zacząłeś.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

@nuclear

Ja Ci radzę , przeanalizuj jeszcze raz cały temat i przeczytaj wszystko co do joty.

Ogarniesz o co tu chodzi i kto założył temat i kto zaczął po mnie jeździć. :)

Opublikowano

Dobra to nie ma byc jakas klotnia 2 osob. Wypowiadajcie sie na temat sztuk walki. I co trzeba miec na treningu kravy

@down na poprzedniej stronie napisalem na co moge sie zapisac

zbyt duża sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...