Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dopiero Zaczynam - Proszę O Pomoc ;)

sonniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka!

Otóż, ostatnio zaciekawił mnie Dark Orbit. Dopiero zaczynam i nic nie wiem. Kiedyś tam grałem, 16 lv miałem i nic pozatym ( Konto sprzedane ). Chciałbym się dowiedzieć jakich botów używać, na jakim serwerze grać itp. Nie chcę kupować żadnych licencji na bota - bo po co ? A więc proszę Was, pomóżcie... Jaki teraz serwer najtańszy? Jak szybko dorobić się FE? Jakich botów używać itp... Za każdą, przydatną odpowiedź nagradzam + bądź - ( W zależności kto co woli )

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

To tak : Niewykrywalny bot to Ibot i Kbot, z tym, że one są płatne . Bezpłatny najlepszy Biobot, tylko, że on prawdopodobnie jest wykrywalny (ale pracuje nad tym żeby się dowiedzieć czy tak jest )

Najtańszy server ? Jest o tym temat . PL3 nawet tani i mało ludu .

Najlepiej wbić 12-13 lev, i lecieć na 2 gale bić krychy .

Chyba tyle. ?

Jak jeszcze istniała Garena, to na niej w jakiś miesiąsc byś szybko zrobił FE (z pomocą bota), ale teraz to kapa.

Opublikowano

Dzięki, + poleciał. Jeszcze tylko pytanie... Pobrałem tego BioBota i mam tam wszystko uzupełnić? ( wszystkie 2-3 zakładki ? ) Jeżeli tak to ocb z tym SID & Server ID Proszę o pomoc, następny plusik poleci ;]

Opublikowano

Według mnie to warto wydać 90 zl na podwajacz boxow i rabat xxl. Zarejestruj się z premki. Z podwajaczem wyciągniesz 6k urki na h[mapka x-1]. A mając rabat i premke szybciej złożysz fe [30% taniej].

18706.png
Opublikowano

Sid`a wchodzisz na darkobit logujesz się zamykasz te reklamy klikasz ctrl+u i potem ctrl+f i wpisz var sid i tam ci wyskoczy skopiuj to co jest w 'ble ble ble' bez ' .Id to ID UŻYTKOWNIKA.

Nie KlikajTEGO!!!

Chyba zbieram plusy taki ten guzik "+".

Opublikowano

Hmmm... Wyskakuje mi jakiś błąd przy próbie włączenia BioBota ... ( jak klikam start ). Co to może być? Jak to naprawić? Mam win7 i najnowszego frameworka

Opublikowano

A mógłbyś podać linka do downloadu ?;x Bo ja nie wiem która to najnowsza wersja ( posiadam v1.1.6), a teraz nie mam czasu szukać ;(

PS. Zachętą będzie następny plus ;>

Opublikowano

+'ik leci, W załączniku dodałem moj błąd... Tak ogółem, VC Redist skąd mam pobrać? Jaką wersje? Wiem wiem... Jestem noobkiem, dawno nie grałem w DO, wcześniej o takich rzeczach nie wiedziałem i jestem zielony w tych sprawach ;x

Z góry dzięki i next + będą leciały ^^

post-81831-0-23479700-1300902757_thumb.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...