Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]Em2 Crack By Sonic208

Sonic208

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

sprawdzę i dam edita !

@Edit wydaje mi się , że fake nie będę wysyłał żadnych sms !

Pompa Jak Skurwysyn

METIN2.PL - 76LV

4H4 OWNED

Opublikowano

hahhaha poco to wruzcasz jezeli jest to na jakims gownianym hoscie! a po 1 to nie praw autorskich ! bo niesjest zastrzezone! bo prostu ten film jest w necie juz kupe czasu a ty chcesz + i wywalies go

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Wrzucam ponieważ chcę się z wami podzielic. Tak film wziąłem z neta ale człowieku ogarnij się sonic dostał dam 1000 sub na yt i dał mi te linki i napisał , że jak chce gdzies wstawic to mam ich nie zmieniać nie ogarniasz? A po 2 wysłac bezplatnego sms czy zarejestrowac sie w 2 min to nie problem . Nie chcecie to nie moge skasowac temat i linki i expcie sami a Ci co zechcą pobrać będą mieli ulgę. Wybór należy do Was!

Opublikowano

To jeden wielki FAKE !!!!!! pobrałem to niedość ze po pobraniu tego trzeba jeszcze pobrać dwa hasła tak samo jak pierwszą paczke to gdy się to wszystko zrobi na końcu ma sie blokade Hs i to nawet nie wiem czy działającą

jak mozecie to sprawdzcie to i powieccie bo ja sie nie znam na tym

tu zamieszczam te hasła do paczki , zamiescił bym reupa paczuszki ale net mi zamula wiec musicie samemu ale juz haseł nie bo poniżej je zamieszczam

HASŁO1 :

To jest ukryta treść, proszę

HASŁO2 :

To jest ukryta treść, proszę

aaaaaaaaaaaaaa.png

Pomogłem daj + coś spartoliłem daj - . Proste

przepraszam za błędy ale mam dysgrafie : http://www.ortograffiti.pl/dysgrafia

• Dodaj nową pozycję...