Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lider Klanu Mpc

raku661

Boss klanu ;P  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Za?o?ycielem klanu [...] ma by? :

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nikomu się nie chce tyłka ruszyć to ja założe temat. Robię ankietę co do założycieli klanu , co mają sprawować władzę w klanie MPC . Miejmy nadzieję, że założą wogóle tego globala. A więc:

1. NoobKillerPL

2. Maggot666

3. szymon1215

To są oczywiście moje typy. Jak będą jakieś "ale" to pisać.

Zdaje się, że o tym całym klanie wie tylko Killer. Pozostali zostaną wtajemniczeni potem ;P

Ankieta up .

Ankietę zamknę jak zrobią GA4 .

Narazie dodaję Evila, bo ktoś tam coś wspominał ;)

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Zbudujemy drogi, autostrady, zmniejszymy VAT... A nie, to nie te wybory xD

Gość Pan Maciek
Opublikowano

@Up

Faktycznie, lepiej wziasc 10latkow...

A co powiecie na mojego dziadka?

Opublikowano

Według mnie NoobKillerPL lub szymon powinien być ;) Jeżeli Maggot będzie to klan nie przetrwa więcej niż tydzień + Maggot będzie was nagrywał i potem wrzucał na MPC

reflink

Opublikowano

1. Znasz kogoś starszego kto się udziela?

2. Mówisz tak bo pewnie jesteś starszy i chcesz zająć ich miejsce

3. Zaproś dziadka do gry, to może mu się uda zdominować.

4. Nie wiek mówi o człowieku, tylko jak się z tym wiekiem zachowuje, bo jeden może mieć 14 lat i zachowywać się bardzo poważnie, a drugi co ma 40 [;O] zachowywać się jak typowy gówniarz . Poznaj ludzi potem ich oceniaj !

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Fakt, jesli maggot bedzie zarzadca, to bedzie nagrywal was na bocie, i wrzucal na YouTube wyzywajac, "Kto Tu Jest Botem!?" xD

Opublikowano

Maggot jest w porządku, nie wiem co sie tak do niego dojebaliście -.-.

Gość po prostu dużo dla forum zrobił i mu zazdrościcie. A charakter ma trudny przyznam, ciężko się dogadać było.

Maggot nie jest żadnym konfidentem, żeby was nagrywać...

Nagrał jedynie Amagada...

Bo ten go zbanował na udbot.com/forum...

Należało mu się, więc nie wiem skąd takie przypuszczenia, że was będzie nagrywał.

Hahaha kolego nie rób sobie jaj po tym jakie Maggot "cyrki" na forum odwalał to ja bym mu na starcie podziękował raz usuwał treść tematu potem znów je pisał robił niepotrzebny spam itp.

Dalej nie wiem czy wybrać szymona czy Noob'a ;p musicie mnie czymś przekonać (najlepiej kontem xD (żart) )

reflink

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Maggot jest w porządku, nie wiem co sie tak do niego dojebaliście -.-.

Gość po prostu dużo dla forum zrobił i mu zazdrościcie. A charakter ma trudny przyznam, ciężko się dogadać było.

Maggot nie jest żadnym konfidentem, żeby was nagrywać...

Nagrał jedynie Amagada...

Bo ten go zbanował na udbot.com/forum...

Należało mu się, więc nie wiem skąd takie przypuszczenia, że was będzie nagrywał.

Z tad, ze 2 gosci z WE dostalo odemnie konta, na garene i maggot ubil ich oraz nagral na bocie, gdy latali na EIC (SWOJ KLAN!)...

Opublikowano

Hahaha kolego nie rób sobie jaj po tym jakie Maggot "cyrki" na forum odwalał to ja bym mu na starcie podziękował raz usuwał treść tematu potem znów je pisał robił niepotrzebny spam itp.

Dalej nie wiem czy wybrać szymona czy Noob'a ;p musicie mnie czymś przekonać (najlepiej kontem xD (żart) )

Ojj ;P Wybierzesz kogo będziesz chciał xD To są demokratyczne wybory :lol2:

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Moge ci dac pustego Big boya czerwonego ^^

Albo konto z 30pp, z gareny ktora jest wylaczona :(

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Na kanale Maggota?

DOComeToDady

Opublikowano

Wiecie co - poczekajmy, zobaczymy jak to będzie wyglądać. Powstanie serw - zobaczymy jaka jest sytuacja, czy faktycznie od zera, czy zachowujemy konta. Nie wiadomo, czy te dawne potęgi będą dalej potęgami bez botów. W której firmie najlepiej być to się okaże jak boty odpłyną.

Ale jeśli już to ja bym na założyciela proponował... Evila. Ma nieco szalone pomysły, ale jest raczej spokojny, nie robi głupstw (chyba :D). W sumie mi to rybka, byleby ogarnięty był.

Opublikowano

Z tad, ze 2 gosci z WE dostalo odemnie konta, na garene i maggot ubil ich oraz nagral na bocie, gdy latali na EIC (SWOJ KLAN!)...

Bo sami się czepiali że używam bota, chciałem im pokazać że też święci nie są... Przeciwnicy botów... pff...

Mnie nie wybierajcie, nie chcę być liderem.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Wiesz, glos mozna zawsze usunac, wiec do zakonczenia ankiety, pewnie moze sie zmienic wszystko :)

Ja wam powiem, ze jak zostane zarzadca, to tez proponuje zeby wybrac zastepce, bo np. jestem chory / mam zakaz, w kazdym razie nie mam PC.

A ktos potrzebuje np. Kredek na golca, przyjac kogos, itp. W takim ukladzie mamy zastepce, ktory moze przyjac czlonka, itd :) Co wy na to?

Opublikowano

Wiesz, glos mozna zawsze usunac, wiec do zakonczenia ankiety, pewnie moze sie zmienic wszystko :)

Ja wam powiem, ze jak zostane zarzadca, to tez proponuje zeby wybrac zastepce, bo np. jestem chory / mam zakaz, w kazdym razie nie mam PC.

A ktos potrzebuje np. Kredek na golca, przyjac kogos, itp. W takim ukladzie mamy zastepce, ktory moze przyjac czlonka, itd :) Co wy na to?

Moim zdaniem to TAK....to jest dobry pomysł :)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Znaczy chodzi glownie tez o to, ze nie kazdy musi mnie kochac, i tak kiepsko, by bylo mu o kredki prosic np. do mnie :)

Tak ma wybor, i np. moze napisac do zastepcy ^^

// Proponuje 2 goscia, ktory ma najwiecej glosow, czyli jak Maggot nie, to szymon na chwile obecna ^^

Opublikowano

Kto da szymona liderem klanu poleci za zdrade ludzkości, to dzieciuch ktory wywali cie jak pojdziesz na sniadanie a nie polecisz na wylor

sygna.jpg

Opublikowano

Co Wy macie do Szymona? jest spoko.

Możecie mnie wybrać, ale mi nie zależy.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...