Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Herobrine Istnieje/Istniał

Baby Buns

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie tutaj świerzo upnięty przeze mnie film który jest dowodem na to że Herobrine istnieje bądź istniał. Nie wierzycie? To po co tekstury herobrine w kliencie?

Enjoy

P.S nie ma tu mowy o manipulacji czy zmianie skina. Specjalnie nagrałem camtasia aby było widać pulpit.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Herobrine = Używał tego nicka kiedyś swedzki gracz minecrafta.

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

@plszakalpl nie skin a tekstura. Zauważ że po zmianie nicku na Herobrine tekstura sama mi się zmieniła. Jak by Herobrina nie istniał to po co by była jego tekstura? Zmień sobie nick na Herobrine i zobaczysz że będziesz miał teksturę Herobrine'a.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

@up

masz racje i niechcacy dalem + zamiast - :P

@topic

to nie jest zaden dowod sam mam skina herobrine i kiedy wchodzilem pod swoim nickiem u kumpla ktory ma pirata tez mialem skina herobrine

Opublikowano

Herobrine istnieje na 100%, widziałem kiedyś u jakiegoś gościa który kręcił serię zagrajmy, ale było to za czasów alphy. Herobrine pojawił mu się w połowie zakrytym basenie :) Może znajdę filmik to wrzucę :)

sygndwm3ovh.png

Opublikowano

Moim zdaniem Herobrain nie istnieje i nie istniał, jeżeli już to za sprawą jakiegoś moda,

który dostępny jest pod hey0. Z Herobrainem jest tak samo jak z "Krwawym Obsidianem",

może i są textury ale go po prostu niema, podobnie jak z Herobrainem.

Większość nakręconych filmików nawiązujących do Herobraina jest prze koszona przez zgranie na MP.

Niektóre z nich są twardo podpisane "Herobrain in SinglPlayer", co nie jest prawdą, bo nie ma

na to dowodów. Prosty przykład - gram z kumplem przez lan, on ustawia sobie skin słynnego

Herobraina, daje spację zamiast nicku i tyle.

Moim zdaniem jego po prostu niema.

A jeżeli jesteście dociekliwi to Notch mówi to samo, chyba że to sprawa Jeba.

Pozdrawiam.

Już niebawem ruszy serwer SKYYCraft.

~Serwer RP z rozbudowanym światem.

(Poszukuję chętnych do zrealizowania projektu.)

(Poszukiwani administratorzy oraz koderzy Java.)

Opublikowano

No to nie ON, tylko MY.

Bo pominąłeś kilka spraw.

@Edit

No właśnie, i jak już napisałeś.

"Wystarczy wpisać w polu nicka Herobrine a będziesz miał białe oczy!"

Dlatego taki też Herobrain istnieje w Multi.

Już niebawem ruszy serwer SKYYCraft.

~Serwer RP z rozbudowanym światem.

(Poszukuję chętnych do zrealizowania projektu.)

(Poszukiwani administratorzy oraz koderzy Java.)

Opublikowano

Istniał tylko że był za czasów alphi.. lolz teraz go usuneli .. bo zaduże miał możliwości mógl ci chate lawa zalać . itp nieraz coś zbudował itp teraz jedynie go można jako moda zainstlować .

regey.png

Daj tego Minusa ---

Opublikowano

Wpiszcie se nick CTSG i zobaczcie skina.

I like minecraft, terraria and banana.

Fajnie się klikało?? :D

3PLBp.gif

Opublikowano

Jezu ;] Baby Buns ... zrozum heh ze istniał za czasów alphy ;] teraz go nie ma ... istnieje gracz o nicku Herobrine czy cos takiego i ma niby tego skina Herobrina ...

Opublikowano

Herobrine to brat notcha który zginął w wypadku , ludzie sobie na podcascie zrobili z tego jajca i dodali zamiast drzwi metalowych dali skin herobrine notch

powiedział na jego blogu że takie coś jak herobrine nie istenieje lecz chce go dodać

Jak masz moda to nie wykluczone ze w modzie jest skin herobrine .... tyle mogłeś sam dodać to jest pic na wodę

jaja sobie zrobili a teraz w to wierzycie fail :D

Opublikowano

Jest konto HeroBrine, ktoś przeczytał o nim historyjkę, i kupił sobie premium, a następnie wrzucił takiego skina.

Nie od dzisiaj wiadomo, że po użyciu nicku osoby z kontem premium, będziemy mieli jej skin.

//Zakaz gifów-Dektored

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...