Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam do was proźbe drodzy userzy MPC czy moglibyście zroibc dla mnie stronke?? Hmmm. Może zaczne od początku? Ok

Chodzi o to 2 klasa gimnazjum wie pewnie o co chodzi z projektami zaliczeniowymi jeśli nie to pech niechce mi się tłumaczyć.

No to tak jak z grupą klegów dostaliśmy projekt z informatyki " Zaprojektuj stronę pseudo Allegro" tak Allegro !

Nie chodzi mi żeby to było w 100% Allegro tylko aby posiadało funkcje sprzedarzy nie jakiś tam produktów tylko KSIĄŻEK chodzi o to żeby powstałportal do sprzedarzy /kupna książek coś jak Allegro

I chodzi o to żeby zawierało:

* bazę danych do możliwości tworzenia kąt i logowania się

* stronę główną taką jak allegro że naprzykład po lewej stronie masz takie okienko i wpisujesz np. NazwaKsiążki kl i po naciśnięciu Enter pojawia się kilka ofert ( chodzi o to żeby nie było ofert juz dodanych tylko podczas prezętacji mógłbym dodać jakąś)

* opcję Kup Teraz bez możliwości licytacji

Czyli głównie oco chodzi -> zrobienia strony takiej jak Allegro tylko że to kupna i sprzedaży książek

Teraz tak jeśli nie potraficie tego zrobić no to chociaż powieccie co i jak.

Niechodzi tu oto żebym ja się obijał a wy będziecie robić tylko ja podam GG, Skype (ale to później) czyli kątaktujecie się ze mną wy robicie 1 np. projekt ja szukam żeczy które są potrzebne.

Tak. Wiem to nie jest coś prostego nawet sam pan od infy powiedział że niewie jak to zrobić więc mi się to wydało głupie poco daje temat którego sam nie umie zrobić.

Ale mniejsza z tym piszcie tu lub odrazy na GG 31839946 Skype karol4524.

Liczę na waszą pomoc !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego,

gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"

- wklej to na swoją sygnaturę!

16900237.jpg

Luuubbbiiieee *<~_! MINUSY !_~>* Sweeet ;**

Poco to otwierasz?? Wpierdol byś nie chciał?!

d-_-b

Opublikowano

Mam rozumieć, że w tym temacie prosisz o wycenę tego projektu? :)

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Weź powiedz temu nauczycielowi że nie może zadawać w gimnazjum czegoś czego uczy się w szkole ponad gimnazjalnej ( z kierunkiem na informatyke etc.)

Jeśli już bardzo chcesz przerób jakiś skrypt sklepu inter.

Opublikowano

2UP

NIE CHODZI O WYCENE TYLKO O POMOC W ZROBIENIU TEGO

1UP

TAK TYLKO TEN NIE WEIM JAK TO ZROBIC ... MAM 5 Z INFY ALE HTML DO KONCA NIE CZAJE

Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"

16900237.jpg

d-_-b

Opublikowano

A znasz Php? Jeżeli praca aktualna to napisz na google "Html nauka od podstaw i wybierz jakiś artykuł"!

Najpierw muszisz miec skórke z allegro i rozmieszczenie elementów strony! Czyli wszystkie paski na swoim miejscu!

A znasz Css? Bo on jest potrzebny do skórki! Jak już masz to to rejestracje i logowanie, kilka linijek skryptu wystarczy!

Jeszcze Baze MySQL z sklepikiem (książkami i gotowy projekt na zaliczenie) ! Powpisuj takm ogólnie na google troche z tego co pisałem np." Css od podstaw" i się uczysz!

Miłej pracy ze stronką (jakby nie pseudo allegro to byś sam skórke zrobił lub z internetu)! Pzdr Yam Yasica!

Czy to piątek, czy sobota Bimber wygląda jak idiota.

Na ustach błyszczyk, na włosach klej, wszyscy wiedzą, że Bimber to gej.

Justin Bimber jak już wiecie to największy muł na świecie!

Opublikowano

To ściema ! :O

Jaki nauczyciel by zadał w 2 gimnazjum zrobienie strony ?! :unsure:

Przecież nawet program nauczania infy. nie przewiduje nauki choćby podstaw tworzenia stron www. o.O

A jeżeli tak się słuchasz profesorków to szukaj jakiś skryptów podobnych do allegro, ucz sie PHP, HTML

Pozdrów tego nauczyciela :D

veteran-icon-bf2.pngveteran-icon-bfbc2.pngveteran-icon-bf3.pngveteran-icon-bfheroes.pngveteran-icon-bfp4f.png

Gawrosz-PL.png

Opublikowano

UP oj byś się zdziwił miałem już wcześniej zrobienie strony w FrontPage byle jakiej zrboiłem z CS i dostałem 3x 5 :)

Hmm dzieki 2UP pobawie a jak by co moge służyć pomocą od cb na GG np??

16900237.jpg

d-_-b

• Dodaj nową pozycję...