Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak zarabiać metin2.us

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak na tym serwerze się można dorobić , skąd ludzie mają na 35lvl po 100kk , na którym lvl się najlepiej zatrzymać.Jak komuś się nie chce pisać to niech da id skype na pw.

sdasdafm.png

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Wykuwasz ten 16-21 lv mentala , kujesz mu itemki do + 4/5/6 zalezy ile masz kasy ,wbijasz Silne na M i idziewsz do lochu małp , posiedzisz tam troche wydropisz te 11 medali , jak dobrze Ci beda dropic to mozesz podrobic ich troche wiecej i sprzedac , zawsze troche wiecej kasy do eq . Gdy masz juz te 11 medali + robisz postac Wojownik Body wbijasz mu 35 lv od 25lv robisz lv konia gdy bedziesz mial 35 lv wbiasz bojowca i zaczynasz chodzic na metki w M2 , dorobisz sie tam kasy za ku , kd , jakies itemki z bonami czasem wyleca wiec warto zbierac i sprawdzac czy nie maja bonow , gdy na metkach dorobisz sie juz eq + 7/8/9 mozesz wbic lv ok 42 i isc na metki Cienia , tam drop jest podobny ale czasem Ogon Węża + poleci czy coś i tam zostajesz do wykucia troche lepszego eq i zaczynasz expic na powaznie z dobrym eq :) co nie co Ci mysle ze rozjasnilem to skad oni to maja , jeśli masz jeszcze jakies pytanie pisz nizej lub na PV

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

Ehh, znowu lag kompa ale to nie spam ^^ stało sie w tej samej sekundzie .

Sorry ;d

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

11-12 lvl imha

20lvl m3

kupujesz drożej sprzedajesz taniej.

idziesz do dt i ulepszaj itemy

metki m1/m2

eny sa mniejsze wiec zarabia sie mniej, ale ze względu cen na rynku da sie dorobic niezlego eq

zarobi mozna na wszystkim, jednak na malym lvl najlepszym zarobkiem będą medale, 250-300k za szt to dobra cena

nie zarobisz za wiele na kamykach duchowych bo jeden kosztuje 50k

standardowo mozna zarobic na ku :

-aura 1.2kk

-silne, berserk, wir miecza 450k

-pomoc,blogo,duchowe, 150k

To jest ukryta treść, proszę

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

A imha i m3 to nie to samo ? btw , imha to tez dobry zarobek , dropniesz sobie moze fmsa i bedziewsz mial do dropka na 35 :D

x070x : sorry porąbało mi się m3 z lochem małp ; )

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.US

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

najlepszy zarobek to itemki z IS takie jak dodanie , zmiana i 5 bon po 10-15kk za 5 bon daja za zmiane i dodanie nie wiem ale wiem ze drogie sa ;d

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...