Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka Zmian W Pogaduszkach

Fifolski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam MPC.

Jak pewnie zauważyliście (jeżeli nie to teraz Wam to uświadamiam) ostatnio przy niektórych postach pojawił się śmieszny zielony kolorek. Niestety nie jest to wiosenna trawka, inwazja zielonych morsów, czy inne zielone sprawy.

Wyjaśniam, że w dziale Pogaduszki "byle jak ale zachowywać się trzeba", stąd moja zabawa w strażnika. Chuck Norris ze mnie żaden, nie umiem nawet dobrze zrobić półobrotu, ale warnować i edytować posty mogę.

Na początku podkreślam stanowczo :

Nie mam zamiaru ingerować w treść postów, bo dział pogaduszki to pogaduszki, każdy ma prawo do własnej opinii, w razie czego będę "skreślał" to co być w nich raczej nie powinno (wyjątek to reflinki i posty bez sensu treści). Wolność słowa być musi i będzie, nie musicie się o to martwić.

Spinał się nie będę. To, że mogę tutaj moderować nie znaczy że jestem lepszy od innego usera.

Ostatnia rzecz - jestem tutaj tylko po to, żeby pilnować przestrzegania regulaminu i zasad zdrowego myślenia.

Tyle z mojej strony. Czekam na opinie na temat takiego obrotu wydarzeń.

Pozdrawiam i liczę na owocną współpracę.

f.png

Opublikowano

Może nareszcie skończą się głupie i bezsensowne odpowiedzi. :)

Ps. półobrotu jeszcze możesz się nauczyć :P

1363095337-U286162.png

Opublikowano

To fajnie , że nie będzie głupich ankiet , postów i tematów nie przestrzegających regulaminu.Jestem na tak - strzeż Pogaduszek jak nikt inny.

PS : Mam takie małe pytanko , a mianowicie o jaki zielony kolor Ci chodzi ?

Opublikowano

PS : Mam takie małe pytanko , a mianowicie o jaki zielony kolor Ci chodzi ?

o zielony ... nie żaden jasno zielony, ciemno zielony, sraczkowaty... po prostu zielony ...

Fifolski, powodzenia

Opublikowano

@non

Rozumiem. To że masz takie podejście do tego faktu nie zwalnia Cię z przestrzegania zasad regulaminu forum. Przypominam i pozdrawiam.

f.png

Opublikowano

Ja bym jeszcze temu non'owi zabronił pisać posty takimi kolorami, w końcu kolory są dla MPC Stuffu(chyba :O), a i nawet tych jego wypowiedzi nie da przeczytać = spam.

@Top

Przyda się taki ktoś w Pogaduszkach, ostatnio niezły syf tu był.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Ja bym jeszcze temu non'owi zabronił pisać posty takimi kolorami, w końcu kolory są dla MPC Stuffu(chyba :O), a i nawet tych jego wypowiedzi nie da przeczytać = spam.

@Top

Przyda się taki ktoś w Pogaduszkach, ostatnio niezły syf tu był.

Posty bez składni i ładu też nie da się przeczytać ,więc czemu ludzie to traktują jak normalne posty?

Nareszcie ktoś ten syf ogarnie... :]

Może zacznijmy od ciebie ,zaśmiecasz ten temat...

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

mi jakoś nie podoba , bo nie wierzę że moderator potrafi być bezstronny zwłaszcza w tym dziale, będzie usuwał to co JEGO zdaniem i jemu nie pasuje

zresztą patrząc na przyznawanie ostrzeżeń przez modów w tym dziale, za wyklinanie i obrażanie innych nie dostanie się NIC bo dział jest działem WOLNYCH wypowiedzi, ale za udzielenie odpowiedzi związanej z tematem ale nie nawiązującej w całości do niego od razu przyznaje się range spamu , śmieszne czyż nie ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

No na pewno się przyda, ale miałeś kogoś albo coś na myśli że napisałeś ten temat ?

tak, poinformowanie spammerów ...

Opublikowano

jestem za tym co napisał robem

jak w temacie ktoś napisał że drugi wygląda jak pe... to kurwa nic

a jak ja tylko upomniałem to już warn miał odrazu być :/

Opublikowano

Szeryf w nowym mieście .

W końcu tutaj ktoś sprawuje prawa moderatorskie.

miejmy nadzieje że idiotyczne odpowiedzi nie będą miały już miejsca

9368_gold.png

Opublikowano

Fifol Norris, warn z pół obrotu. To może być ciekawe :D

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...