Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Drugi Skill U Bm'A

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przejde do rzeczy. Jakie sa + i - tych dwoch skilli : Ognisty Duch i Ogniste Uderzenie , ktory lepszy i do czego , i ktory lepiej max-owac jako 2 ? *** 1 skill jaki wybralem - Mroczna Ochronka ***

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do metina2 przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowalem sie na postac na metinie us napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisalem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione

wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

P. jak oni to robia czy ja tez tak moge muse kupic korbe czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Cytat za abe

Opublikowano

Duszek pvp

Uderzenie pvp/exp

Polecam uderzenie dlatego że potem duszek przeszkadza w expie, najlepiej duszka zrobić jako 3-4 skil ;)

1300907102-U198706.png

Sygnatura by

dudsonowa

Opublikowano

Proponuję pierwszy skill: Mroczna Ochrona, drugi: Ogniste Uderzenie, trzeci: Ognisty Duch, a reszta według upodobań.

Opublikowano

jesli masz ochronkę to mysle ze pod pvp bardziej chcesz ;> czyli duszek a jesli chcesz uniwersalna budowe ze bedziesz dawac w expie i pvp rade to ochronka ,ogniste,duszek strefa;>

76561198017353072.png
Opublikowano

Dokladnie , bardziej ide pod PvP ale jako drugi skill wybieram Ogniste. Dziekuje za odpowiedzi , dostaliscie po + .

Temat mozna zamknac.

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do metina2 przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowalem sie na postac na metinie us napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisalem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione

wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

P. jak oni to robia czy ja tez tak moge muse kupic korbe czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Cytat za abe

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...