Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kupno Yang Na Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar kupić Yangi na Allegro. I tu moje pytanie czy mógł by mi ktoś opisać przebieg kupna tak abym nie dostał bana??Za trafne odpowiedzi nagrodzę oczywiście.

sygnaturacx.jpg

Rekrut
Opublikowano

A więc

1.Kupujesz yangi

2.Kontaktujesz się z sprzedawcą

3.Ty Mu podajesz na jakim serwie chcesz te Yangi

4.On Ci mówi kiedy i gdzie odebrać Yangi

5.Czekasz na ten moment

W moim przypadku tak Było :):):)

Opublikowano

Abyś nie dostał bana hmm...

zrób nowe konto i idź odebrać yang..

Jak już będziesz miał yang na postaci 1 lvl to przerzuć je przez tobół na jeszcze inna postać no a potem na główego chara ;)

Po czym usuń te postać na której odbierałeś yang od yangsellera

1300907102-U198706.png

Sygnatura by

dudsonowa

Opublikowano

Tak tylko chodzi mi o konkretny sposób zeby nie sprawdzili logów z hs'a ze kupil potke ktos ode mnie za 500kk powiedzmy. Chodzi o to żeby to wyglądało naturalnie a nie że kupiłem to z allegro a koleś mi kase daje.

sygnaturacx.jpg

Opublikowano

Te ciu*e nic nie sprawdzają ja kupowałem już z 10razy po 100kk i ani jeden ban nie poszedł nie martw się na zapas :)

Oto moje Tut-y (nie ma ich za wiele)

http://www.mpcforum.pl/topic/522897-tut-mody-i-programy-do-wota/
Pasjonat
Opublikowano

1-Kupujesz Yang

2-kontaktujesz się ze sprzedającym

3-stwórz nowe konto

4-sprzedawca powie ci co i jak masz wystawić (w zależności od tego ile kupujesz.)

5-wystawiasz coś w tobołku i po chwili masz kase

6-szybki przeżut na swoje konto podstawowe

7-cieszysz się yangami

8-najlepiej wystawiaj tobołki o nazwie "KUPIE FMS+9 SR.50+" , "KUPIE WOJA 75Lv+ BODY"

9-daj mi +

zapowiedzc.png

bannereke.gif

bannerrrrrrrrr.gif

Opublikowano

VNM wszystko dobrze opisał ale pamiętaj że najpierw zrób nowego e-maila, się zarejestruj, stwórz konto oraz postać i nową postacią dokonaj transakcji jak i przełożenia yangów

Daj + albo - wisi mi to :D ( tak przy okazji temat do zamknięcia :) )

Pozdrawiam xLong B)

2mg3ll.jpg

Sygnatura mojego autorstwa robiona amatorsko

:)

Opublikowano

Tak jak pisali UP

Logujesz się na allegro, wpisujesz metin2 ... (kwota) i klikasz na "cena" tam Ci pokaże najtajsze oferty (sprawdz też opinie sprzedającego)

Kontaktujesz sie z osobą

Płacisz i czekasz na zaksięgowanie kwoty

No i otrzymujesz yang (przez tabolek)

Z tego co czytałem masz małe prawdopodobieństwo, że bana dostaniesz z takiego powodo iż oni nie sprawdzają sobie o tak logów! Jest coś takiego jak akcja (nie pamietam nazwy). Sprawdzają i banują konta które maja mały Lv. a posiadają dużą ilośc yang (lecz przyglądają sie czy to sklep), oczywiście w tym czasie sprawdzają loga (robią to co jakiś czas 2-6 miesięcy). Wiec spokojnie możesz kupować yangi :P Sam własnie zakupilem 6x szt. 2kkk (zapraszam do gry na Orion Jinno)

Opublikowano

Wymiana najczęściej występuje na odludnych miejscach.

Pustynia - najczęściej. W wielu przypadkach jest tak, że sprzedający posiada postać w innym królestwie. Jeżeli kupujesz np. 1kkk to stawiasz sklep na tobole z kwotą 999.999.999 yang. Nie pamiętam teraz czy nadal jest zablokowane to ile może być max yang wystawione na sklepie. Jeśli jednak działa 999kk to tak Ci pieniążki przechodzą.

Jeśli kupujesz np. 3kkk to już jest logiczne. Robisz 3 sklepy z taką sama kwotą.

Polecam Ci kupno YANG - 3.5kkk od jednej zaufanej osoby za doładowanie do Plusa za 50 .- Obsługuje każdy serwer.

Jeśli chcesz się z nim skontaktować to zapraszam Cię do mnie na PW.

Opublikowano

Najlepiej robić wymianę w ruchliwych miejscach by gm nie sprawdzał nicków,robisz nową postac w innym królestwie,tam gościu ci daje yangi i odpalasz EASYMETIN2 we frreee time , i tam masz od razu kamera,więc na twoim głównym charu dajesz autopickup a na 2 charu na którym kasa jest wywalasz po 50kk ;)

Opublikowano

ustalicie gdzie kiedy

potem bedzesz musiał wsytawic handle np z butami od handlarki za tyle kasy co chcesz doładować on to kupi wyloguje sie najlepiej zrób to na 1 lvl bo ryzyko bana spore i szybko przelej kase na swoje główne konto Liczę na +

Opublikowano

Dam ci rade nie kupuj teraz yang ponieważ hmm aura kosztuje np 100kk kamyczek 850kk wiec za 2kkk =40zł co kupisz 2 kamyki duchowe ? teraz jest to nie opłacalne no przynajmniej umnie ''Almanach''

banner5.gif

Opublikowano

I po chuj to kupować ??? Przez was są takie ceny na serverach przez dzieci takie jak wy, ktore same nie umjeja zarobic tylko kupują yangi na allegro. Wy zjebaliście tą gre.. pozdrawiam DZIECI ALLEGRO !!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wypierdalaj z takimi pomysłami kurwa przez takich jak ty dzieci którzy mają dzianych starych CENY ROSNĄ JAK GŁUPIE pamiętam przed nowym rokiem bodzie po ~8kk a tera po 70+(mówie o exandrosie) JEBAĆ DZIECI ALLEGRO ŚMIERĆ KURWOM PO JAKI CHUJ POMAGACIE DZIECIOM NEO żal mi was ludzie...

Win 7 64bit Nvidia GTX 460 AMD Phenom II x4 955 3.2 GHz 8Gb ram Kingston 1333 MHz