Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wtajcie mam zestawienie i powiedzcie mi czyl lepiej grac surą bm : morczne g1,morczna sfera g1, ogniste m7 59lvl , czy mentalem 62lv Silne m3 Duchowe m4 Walnięcie m5

Opublikowano

Mental jest monotonny i wolny.BM to dobra postać lecz nie latwo się expi ;) Pograj bm lepsze skile itd.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

No własnie czym sie szybciej expi ? i oczywiscie niej kkk w eq idze ...

Szybciej się expi mentalem do 80-tego, w grocie mniej więcej to się wyrównuje, eq jest o wiele tańsze dla BM niż mentala

1300907102-U198706.png

Sygnatura by

dudsonowa

Opublikowano

Sprobuj BM. Jest "pr0 elo elo" w PvP , exp jest troche ciezki ale dasz rade :) Przeciez nie musisz szybko wbijac tych Lvl'i. Zapewniam cie , ze mental ci sie szybko znudzi. Jedyny minus tego BM - skille nie sa dobrze rozdane.

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do metina2 przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowalem sie na postac na metinie us napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisalem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione

wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

P. jak oni to robia czy ja tez tak moge muse kupic korbe czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Cytat za abe

Opublikowano

Jeżeli stawiasz na pro ekwipunek, mały lvl i szybkie pvp to polecam Surę BM, lecz jeśli chcesz wbijać dobre levele i walczyć o top to polecam mentala.

Opublikowano

PvM = Mental

PvP = Sura Bm ; x

Jak będziesz chodził do dt/expił cały czas to bierz Mentala, na pewno przyjemniej Ci się będzie nim expić.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...