Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Ps3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mój problem polega na tym że kupiłem sobie dzisiaj kabel ethernet czy jakoś tak mniejsza ,a więc patrze a tu nie pasuje do modemu i myśle wtf? ale podłączyłem do laptopa i niby wszystko pokazuje połączenie lokalne szybkość itp lecz nie mogę odanlezć adresu ip czy coś w tym stylu proszę was o jakieś rady .

Ach cr7 klekaj przed mistrzem Messim=)

Opublikowano

jak kabel sieciowy ma pasować do modemu ?? to różne wtyczki

po co w ogule podłączasz modem ?

wytłumacz z sensem jak podłaczone masz urządzenia

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

podłącza, modem czasem jest routerem jak widać zero myślenia w twojej wypowiedzi

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Tak mam bana .A tak na przyszłość zanim coś dasz to sprawdz czy coś takiego jest bo nie widziałem aby ktoś pisał że PS3>PC>MODEM tak więc radze ogarnąć i nie pisać bezsensownych postów.

Opublikowano

Jak masz pisać tak bezsensowne posty to zegnamy.A co do neta to wykrywa mi adres ip ale teraz jest błąd serwera dsn prosze o dalesze wypowiedzi.

Opublikowano

jakbyś napisał że modem masz na USB do kompa podłączony to było by już wszystko wiadome

w kompie trzeba włączyć udostępnianie połączenia dla karty sieciowej do której podłączone jest dodatkowe urządzenie

, wszystko DOKŁADNIE windows ma opisane w helpie i po kolei

zresztą to najgorsza z możliwych i najbadziewniejszy sposób podłączenia , sam sobie na pewno nie poradzisz z dalszą konfiguracją

kabel jaki kupiłeś z crossem czy bez crossa ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Kabel z crossem .A co do tych ustawień to mógł byś bardziej szczegółowo to opisać ? niby all dobrze to teraz nie odnajduje serwera dsn

Opublikowano

to podziękował , z crossem co najwyżej połączysz sobie kompa z ps , ale z netem już nie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

normalny kabel i wlaczyc tylko udostępnianie połaczenia

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

jak są dwa z crossem i bez corssa to w czym problem ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Skocz do sklepu poszukaj na allegro routera z wejsciem USB i podepnij do niego modem najlepszy sposob .

Ja mialem kiedys "modem play" ten do laptopow lecz sieci o2 (irlandia) ale wtedy mieszkalem w dobrym miejscu i mialem pingi 30 i down okolo 10 mb. I probowalem udostepniania polaczenia ale zrywalo polaczenie czesto na ps3 , pingi byly bardzo wysokie w codzie itd.

Router wpinasz modem i masz wi fi w calym domu.

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Opublikowano

Kolega @robem ci chyba wytlumaczyl jak nie rozumisz to wygoogluj to co ci napisal to dosyc proste ale ja Cie nie pokieruje bo zapomnialem juz .

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Opublikowano

Wszystko ładnie się łączy na pc ip znajduje gdy przechodzi dns to kabel sieciowi sie chamsko odłącza .. wie ktoś gdzie lezy problem?

Opublikowano

krosem podłączysz tylko dwa urządzenia bez dostępu do netu, taka specyfikacja podłączenia , no chyba że masz karty 1GB to nie tzreba nic zmieniać i automatycznie zmieniają tryb .

musisz mieć zwykły kabel bez krosa by w ogule mieć signał z internetu na konsoli, albo jak napisano wyżej, kup router do którego bez problemu wepniesz dsl i masz mała siec w domu na kabel i wifi

dla zwykkłego ustawiassz udostępnianie połączenia internetowego ( dla modemu to ustawiasz ! ) , reszte pokaże ci i pokieruje system co masz robić i jak ustawić drugie urządzenie

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...