Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Ps3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bałwanie pisałem ze mam kabel bez crossa i tak wgl ogarnij ortografi nie znasz sie a gadasz a tak btw co napisałeś to jest wogóle nie zrozumiałe pocwicz.A tak btw mi juz all łączy ale kabel rozłącza przy sprawdzaniu serwera dns.

Ach cr7 klekaj przed mistrzem Messim=)

Opublikowano

czego nie zrozumiałeś, jak udostępnić połączenie internetowe ? bez tego NIE BĘDZIE SYGNAŁU INTERNETU DLA PS

i wyraźnie napisałem :

dla zwykłego kabla ustawiasz : udostępnianie połączenia internetowego ( dla modemu to ustawiasz ! ) , resztę pokaże ci i pokieruje system co masz robić i jak ustawić drugie urządzenie wiekszymi literami trzeba czy co ?

o błędy czepiaj się sam siebie, w ogóle najebałeś ich o wile więcej w krótszej wypowiedzi niż ja

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

rozłącza bo źle ustawione udostępnianie pewnie dla karty do której jest wpięty PS. jak pisze wyżej ustawia się je dla połączenia modemu p.s. tak przy okazji, co do kabla z crossem to też można połączyć i mieć internet ( pokombinować z programem proxy na kompie ) ale niestety nie dla konsoli która potrzebuje bezpośredniego dostępu do internetu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

nie każda ma, ale jakbyś nie zauważył on nie ma routera z wifi

zresztą zakres nadajników wifi nie pokrywa sie z normalnym urządzeniami i routerami , to wifi tylko do obsługi dedykowanych urządzeń w określonym paśmie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...