Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem nie ten dział lecz potrzebuję natychmiastowej odpowiedzi. Jeżeli zostałem okradziony na metin2 PL na 250kk. Opiszę dokładnie sytuację : Koleś Powiedział abym kupil pota za 250kk potem wystawi fms za 999 i pota za 250. Kupiłem pota i lognął. Jeżeli mam SS i film mogę mu coś zrobić? Ponoć mogę zgłosić sprawę na policję lecz niewiem. Proszę o odpowiedzi.

sygna2.png

Opublikowano

@Topic

Nic nie możesz w tej sprawie zrobić, ale mam dla Cb rade na przyszłość ,aby dokonać transakcji większej niż 1kkk używa się czegoś tak pożytecznego jak : Metin2Moda(Oficjalna Stronka Kamera -> Tam masz Dl)

Opublikowano (edytowane)

Możesz iść na policję jeśli zostaniesz okradziony na minimum 150zł. W tym wypadku było to niecałe 2zł. Poza tym policja, ani Team Metin2 nie odpowiadają za oszustwa w handlu, wymianie, itp.

Do zamknięcia :]

To ja lub user decyduje kiedy close =]

Edytowane przez SPAT
Opublikowano

Mógłbyś iść jak by ci wszedł na konto i ci all ukradł ale oczywiście dowód musiałby być,a w tym przypadku to po prostu dałes się nabrać i nawet Team nic ci nie pomoże.

Jeśli masz jeszcze jakieś pytanie zgłoś się na pw.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...