Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spec+ Co

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako, iż ostatnio mam nogę w gipsie i nieco hajsu, postanowiłem pograć nieco dłużej w ca :rolleyes: Zależy mi na szybkim nabiciu wyższej rangi, więc mam zamiar zakupić jakiś ekwipunek na tryb quarantine. I mam do Was pytanie... Co mam zakupić? Rozważam Raven'a + m32, (16k nx do wydania mam), lecz może jest coś lepszego na ten tryb? A może lepiej m134/flamethrower na fireteam'a? Co było by bardziej korzystne? Oczywiście inne propozycje mile widziane B)

Opublikowano

Jeżeli chcesz grać z miotaczem to tylko w roomach gdzie są noobki ponieważ z normalnymi graczami tak nie pograsz bez kicka .

Kup np spec,slot,medy,minigun

9368_gold.png

Opublikowano

Ja polece :

-Spec ( jaki kolwiek )

-Flamer <--- tu przydatny na quarta jak i na FT

-med kity / aid kity :D <---- wolna ręka

-Noi kup se jakąś broń , a jak masz jeszcze kasy , kup se claymora albo turetta ...

Opublikowano

Najlepiej wbijać rangę na FT (więcej expa) i do tego najlepszy jest Flame - ale często za to kickują.

Dla Quarantine najlepiej M32 bo na luzie zabijasz zombiaka.

A ogólnie do FT + QM (jeżeli będziesz grać na obu) polecam używać Miniguna bo najbardziej uniwersalny i nie kickują tak często :)

Do tego MedKit i jesteś w niebie :D

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

najlepiej wydaj jakies 80zl i kup : aidy, speca i flame na 30 dni, zaj****te na wszystko!

ja mam p90tr na jakies 77dni i mam zamiar za pol miecha kupic speca, claymore, flame 2 slot speca i z kalika mam aidy to pujdzie na to jakies 100zl i zostanie kaska na klucze czy cos innego :D

tak, jestem kasiastym noobkiem i nie mam na co wydawac kasy xD

Opublikowano

Ok.

Jak chcesz mega fast exp w 45min ok. 2-3k expa to sluchaj

Tryb FT:

Spec najlepiej Raven lub Viper inne sa za wolne

2 spec slot licence

aid kity lub med kity (mialem oba lepsze sa aidy)

Spec gun: Flame

dodatkowo: GP i EXP passy +100% lub 40% (dostaniesz 250x z eventu)

Niech klan pomaga ci wystartowac Cabina i niech wyjda moze niech 2 zostanie z Toba bo inaczej z flame nei pograsz z ludzmi np 8 graczy nei nabijesz duzo PKT i licz sie z votem z rooma. Najlepiej samemu lub w 3 osoby

Cabina na Extreme z takim ekwipunkiem przechodze w 2 osoby i dostaje od 2.5k do 3k expa i okolo 3k GP

Wczoraj probowalem sam przejsc Extrema doszlem do 16 roundy i mi neta wywalilo jak przejdziesz calego Extreme to owiele wiecej expa dostaniesz tutaj exp jak doszlem do 16 roundy

combatarms62.jpg

Uploaded with ImageShack.us

-Ushio.png
Opublikowano

@up gz.

top.

GX a w 100% ma racje.

Nie masz co liczyć na granie z minigunem na victorze/platinium z niższą rangą niż csm..

Na Quarantine bierz M32 / Miniguna.

Fireteam ( z "nuubami" ) flame i med.. A na porządnych roomach mini i aid lub med.

Na te 2 tryby polecam Miniguna.

Opublikowano

Już wybrałem (spec i flame na ft jedynie ;) ) Co do medów, kupię jak zajdzie potrzeba. Co do właśnie cabina to mam metodę na przejście ;] Temat można zamknąć.

Opublikowano

Już wybrałem (spec i flame na ft jedynie ;) ) Co do medów, kupię jak zajdzie potrzeba. Co do właśnie cabina to mam metodę na przejście ;] Temat można zamknąć.

Licz się z kickami chyba że grasz z noobkami turasami .

Na zgodę autora.

Zamykam

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...