Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak . Pojechałem dziś do Empika , kupiłem CS 1 Anthology za 80zl (?!) . Przyjechałem do domu , chciałem zainstalować i okazało sie ze nie czyta mi ppłyty . Włozyłem 2 inne i to samo . Najdziwniejsze jest to , że nie było mnie 2h i przez ten czas naped sie zjebał . Przed wyjazdem wszystko działało . Próbowałem sciagnac steama z neta i wpaisac kod , ale potrzebne do tego zainstalowane to co mam na płytce .

Pyt 1 . Który mi wbił na chate i zjebał napęd

Pyt 2 . Co sie mogło stać , że bez niczyjej pomocy napęd sie zepsuł , i co teraz robić

70422088630223394241.png

Zbieram minus.png

Jeżeli uważasz że jestem dobrym userem daj minus.png

Jeżeli uważasz że jestem złym userem daj minus.png

Opublikowano

Ściągnij steam z oficjalnej strony, załóż konto, wpisz cd-key z płyty do tego konta które założyłeś i możesz z niego przez neta pobrać cs'a nic nie musisz instalować.

Sprawa napędu, najlepiej oddaj go do jakiegoś informatyka niech sprawdzi, co jest uszkodzone, możliwe, że da się naprawić, a jak nie bd. musiał kupić nowy, na twoje szczęście napęd to nie jest drogi biznes za 99zł będziesz mieć mega napęd, który będzie śmigać przez kilka lat.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...