Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Minecraft Własny Serwer Hamachi

Premoss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z serwerem Minecraft (Własnym). Wersja Minecraft-a to Beta 1.2. Serwer jest założony na pliku .Bat. Otóż kiedy chcem wejść na serwer wyskakuje mi błąd "connection falied: timed out" coś takiego. Czytałem o tym że trzeba wyłączyć zapore ale u mnie to nie działa. Moge wejść na serwer tylko poprzez localhost ale nikt inny tym sposobem nie wejdzie :( . Proszę o pomoc z góry Dzięki (+).

2623962_o.gif Zbieram Plusiki + =D

Opublikowano

1. Ustaw w properies ip z hamachi.

2. Zaktualizuj MC

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Gdzie ustawić te IP z hamachi ( w jaki sposób ) ? Zaktualizować mam poprzez Force update, czy do wersji Beta 1.3??

Opublikowano

Nie działa już próbowałem tej metody to jest coś z Hamachi chyba. Mam System Windows 7 *Hamachi nie ma dostępu do internetu ( beztytuulmd.png ) nie wiem czy to może mieć znaczenie.

Opublikowano

To nie ma znaczenia i tak ma być

Zrób reinstal hamachi, a serwa postaw według mojego Tuta.

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Nic nie działa. Zrobiłem tak jak mówiłeś i nic... System mam 64 Bitowy jakby co. Posiadam też router "D-Link Dir-300 Wireless G Router" może to od tego zależy ?

Edit: Ok juz sobię z tym problemem poradziłem :D . Dla tych którzy mieli podobny problem: wystarczy wyłączyć zapore bądź cały Antywirus (Niestety :( )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...