Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze Oczekiwania Względem Update 1.4

musicshaggy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wszystkich. Utworzyłem ten temat po to aby dowiedzieć się co byście chcieli w następnym patch'u.

Moim zdaniem najlepsze rzeczy jakie by były wprowadzone do 1.4 to:

- Drzwi zapadania ( poziome )

- I chyba najważniejszy bugfix w multi: Kolejki ( Na multi kolejki często mijają się z celem ((nie załączanie boosterów)) przez co prawie wogóle się nie przydają.

Pisze co wy byście chcieli ;]

aqcu39P.png
Opublikowano

Ja mam nadzieję, że wprowadzą brązowy barwnik oraz, że będzie można zrobić coś a'la domek dla naszego pupila (wilczka).:)

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Moje oczekiwania:

- wprowadzenie nowych zwierząt np. wilk, papugi,

- wprowadzenie większych ustawień gry np. jakości grafiki dla graczy ze słabszym kompem,

- wprowadzenia do bety pogody, pór roku,

- okrągłe klocki :P,

- stworzenie Windy,

- wprowadzenie pułapek,

- wprowadzenie zwierzątek domowych.

Jak coś mi przyjdzie do głowy to zrobię edit.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Żeby tej gry nie spartaczyli i zachowała klimat, może jakieś nowe Ciekawe przedmioty, potwory, jakieś większe kilkuosobowe łodzie( na multi to był by przebój)??.... Co do tych drzwi w dół to bardzo dobry pomysł, ale raczej w 1.4 się nie doczekamy. Przede wszystkim żeby nowe rzeczy się nie bugowały.

Dziwne uczucie być jednym z ostatnich pokoleń które spędzało swoje dzieciństwo na dworze, a nie przed kompem...

Opublikowano

@UP

FullScreen Mode istnieje jak grasz kliknij f11 i masz na caly ekran ;d

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@UP

FullScreen Mode istnieje jak grasz kliknij f11 i masz na caly ekran ;d

Istnieje, lecz kiedy odminimalizujesz ponownie menu ani crafting nie będzie działać.

aqcu39P.png
Opublikowano

Zainstalowane Optimine i tak jak kolega wyżej Ustawienia Grafiki dla słabszych komputerów, i pory roku

10[+]

20[+]

30[+]

40[+]

50[-]

100[-]

200[-]

500[-]

1000[-]

Opublikowano

Hmm..

Niech dodadzą pogodę i niech będzie Tsunami itd. ^_^

Więcej potworków, zwierząt :D

Ps.

Zamknięta Beta Scrolls niedługo będzie :)

Aby zdobyć klucz do zamkniętej bety trzeba wejść na:

www.Scrolls.com

I zjeżdżamy na sam dół i wpisujemy swój email :) Może was wybiorą.

PS.

Jak ktoś nie wie to Scrolls to nowa gra Mojang'u =)

(Gra WWW Via to będzie :D)

Reklama:

userbarwb.png

Opublikowano

Właśnie pogodę. A głównie chodzi mi o deszcz. Taki deszcz że jak pada, to w niektórych miejscach robią się takie źródełka wody. A kiedy przestaje padeć deszcz to one wysychają. Wyobraźcie sobie wały przeciwpowodziowe na serwerze i powodzie. To jest coś co warto zobaczyć.

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku

Bywalec MPC | ProUser

Opublikowano

Proszę o to wpis z polskiej wikipedi minecraft :D

Przyszła wersja

Omawiana wersja nie została wydana, ale jest potwierdzona. Zmiany i/lub poprawki nie zostały w całości potwierdzone i mogą to być plotki.

Numer / nazwa wersji Data Zmiany / poprawki

Wersja:1.4 Data: najprawdopodobniej przyszły tydzień

* Dodane zostaną psy i / lub wilki (Wilki zostały oficjalnie potwierdzone na blogu Notcha w dniu 18.03)

* Być może dodane zostaną strach na wróble

* Zapowiedziany został "pasek głodu"

* Łóżka prawdopodobnie wyznaczać będą nowy punkt spawnu

* Dodane mogą być latarnie, ryby i brązowy barwnik

* Jak można wywnioskować z wpisu na blogu Notcha, wkrótce dodane zostaną też osiągnięcia

Opublikowano

@Up

Czyli za tydzień 1.4?

:)Jupi:)

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Podobno mają być gobliny, które będą nas okradać i osady, tak chyba parę dni temu słyszałem.

hollssygna.png

Opublikowano

Zapraszam do :

http://www.mpcforum.pl/topic/300837-minecraft-na-biezaco/

Poza tym po co piszecie co wy chcecie myślicie że notch tutaj zaglądnie a co lepsze zna polski chyba sobie żartujecie ...

kdq1pt.png

Opublikowano

Ja chętnie bym zobaczył pory roku, pogody, te drzwi poziome, i może jakieś ciekawe urządzienie na prąd np. Żarówkę, kosiarkę? To by był hit takie urządzenie na wzór kombajnu xD

sig--SXNIUGlOUDdwendqNmVkTjVqV09yWEJZc2l

Opublikowano

@up

chłopie nie wiesz chyba o czym mówisz przez te twoje kosiarki i żarówki to nie byłby już minecraft zaraz by samoloty dodali

Ja tak sobie myśle że to co mają dodać niech dodadzą

x

Opublikowano

Ja miałbym niewielkie wymagania:

Że jak położysz redstone na "ziemie" np to żeby dało się na tą ziemie normalnie jakiś klocek położyć ^^

Moje [TuT]'ki

"Nie boję się człowieka, który zna 10 tysięcy kopnięć. Boję się człowieka który
zna jedno kopnięcie, ale potrafi je powtórzyć 10 tysięcy razy." -Bruce Lee

Opublikowano

Mi by tam się przydała lina :D była by śmiechawa z wielkiej góry jak komandos :P no nic licze na te psy czy wilki i smoki by były ciekawe ale pewnie nie będzie

//nie umieszczamy gifow w sygnach

Opublikowano

A ja bym chciał żeby były jakies częsci co sie robi np jedno ze zlota drugie z żelaza i sie składa z tych czesci silnik a potem mozna go zamontowac do lodki np :P

Opublikowano

Ja bym chciał zeby w minecrafcie były samochody! I samoloty! Najlepiej bombowce! Na multi to byłby czad :D Albo Godzilla co chodzi i domy niszczy xD

Nie uważacie ze temat trochę bez sensu i do spamu?

Wszyscy zbierają -

Więc mi dawaj +

Opublikowano

A ja bym chcial zeby wraz z up date weszlo takie cos np jak poziom zniszczenia klocka albo poziom postaci ;) im wiekszy poziom tym postac wiecej moze ;)

Opublikowano

Albo im więcej kopiesz danym rodzajem kilofa zdobywasz "expa" do tego rodzaju kilofw np. kamienny, żelazny itp. i potem szybciej nimi kopiesz...

;)

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...