Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Ogólna Pomoc Z Cheatami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich . Na wstępie powiem że się w ogolę na tym nie znam więc proszę o pomoc dla totalnego nooba w tej dziedzinie . Powiem tak biłem sobie dzisiaj metka i wypadło mi ku chciałem podnieść ale jak się później dowiedział DH mi go zabrał .

- Powiedzcie mi jak można takiego DH zrobić ?

-Druga sprawa to jest Fish Bot szukam go już drugi dzień i nic żaden mi nie działa .

-A teraz trzecia sprawa , próbowałem ominąć jakoś tego cholernego Hack Shielda ale za cholerę nie umiem tego zrobić próbowałem nodem 32 i innymi rzeczami ale po prostu nie umiem .

-Ostatnią rzeczą jest problem z modem Kamera po zainstalowaniu go wszystko niby jest ok ale nie działa mi to ikonka z sh i innymi w ogóle nie działa wiecie co to może być ?

Jeżeli ktoś mi bardzo dokładnie wytłumaczy o co chodzi , to mogę mu w zamian codziennie wchodzić na konno i dawać 5 i + przez powiedzmy miesiąc. Liczę na pomoc .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam wszystkich . Na wstępie powiem że się w ogolę na tym nie znam więc proszę o pomoc dla totalnego nooba w tej dziedzinie . Powiem tak biłem sobie dzisiaj metka i wypadło mi ku chciałem podnieść ale jak się później dowiedział DH mi go zabrał .

- Powiedzcie mi jak można takiego DH zrobić ?

-Druga sprawa to jest Fish Bot szukam go już drugi dzień i nic żaden mi nie działa .

-A teraz trzecia sprawa , próbowałem ominąć jakoś tego cholernego Hack Shielda ale za cholerę nie umiem tego zrobić próbowałem nodem 32 i innymi rzeczami ale po prostu nie umiem .

-Ostatnią rzeczą jest problem z modem Kamera po zainstalowaniu go wszystko niby jest ok ale nie działa mi to ikonka z sh i innymi w ogóle nie działa wiecie co to może być ?

Jeżeli ktoś mi bardzo dokładnie wytłumaczy o co chodzi , to mogę mu w zamian codziennie wchodzić na konno i dawać 5 i + przez powiedzmy miesiąc. Liczę na pomoc .

Jeśli chodzi o Dh to sciągasz Kamermoda (www.metin2mod.tk) Zakładka Metin2PL instalujesz go tam gdzie masz metka . Aby DH działał musisz mieć pt potem klikasz F6 i zaznaczasz opcje drophack i autopickup i Gotowe ;]

Fishbot:http: //www.mpcforum.pl/topic/319116-hotfb-na-pl/

Hs: http://www.mpcforum.pl/topic/282359-tut-calkowita-blokada-hackshielda/

Pomogłem daj +:)

Metin2