Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc tak. Konto założyłem gdzieś w styczniu do gry w Battle of Immortals. Pograłem z miesiąc, a później skończyłem. Ostatnio wyszła naprawdę fajna gra od perfect worldu: Forsaken World.

Ściągnąłem przez noc i zacząłem grać z rana. Wbiłem sobie 20 level i się wylogowałem. Wieczorem gdy chciałem wejść pojawił się komunikat o tym, że mnie zbanowano. Dostałem wiadomość

na e-maila i zorientowałem się, że dostałem go za: albo logowanie się w regionie zablokowanym albo logując się z niego używam Proxy. Chciałem założyć nowe konto, lecz:

Our sincerest apologies, we cannot provide service to players in your region or to players using open proxies.

Please contact support at [email protected] to resolve this issue.

No to trudno się mówi. Skontaktowałem się z supportem i mnie odbanowali. Loguję się i...BUCH! Ban... No to jeszcze raz. To samo(identyczna odpowiedź) no to napisałem odpowiedź na to co napisali i:

You will not be able to connect to our game from that IP range. Please try to use the service that you originally had when you registered your account XX.XXX.XXX.XX.

Więc co mam zrobić, bo dalej moja wiedza nie sięga :P.

P.S wiadomość od supportu sobie przetłumaczyłem.