Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd windowsa

Rahuene

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Problem dotyczy momentu patchowania. Wciskam F6 i pokazuje sie okropniaste okno Windowsa z informacją, że aplikacja nie odpowiada i zostanie zamknięta. Na tym się kończy działa nie TBota. Jeśli ma ktoś jakaś rade dla mnie to prosze o napisanie.

Pozdrawiam i dzieki z góry za pomoc.

Opublikowano

wszystko jest zaktualizowane, dxdiag skonfigurowany i all zoptymalizowane. W silkroad moge grac normalnie. Błąd TBota wyskakuje w momecie gdy właczam patchowanie czyli F6. Jest jakis sposób na to? Help!!

Opublikowano

tez nie działa. TBot startuje sam clienta silkroad po wcisnieciu F8? Bo jesli tak to juz od tego momentu cos nie trybi bo nie staruje mi gra.

Prosze o fachowa pomoc bo nie wiem co mam zrobic.

Opublikowano
Witam!

Problem dotyczy momentu patchowania. Wciskam F6 i pokazuje sie okropniaste okno Windowsa z informacją, że aplikacja nie odpowiada i zostanie zamknięta. Na tym się kończy działa nie TBota. Jeśli ma ktoś jakaś rade dla mnie to prosze o napisanie.

Pozdrawiam i dzieki z góry za pomoc.

Ja bym chciał sie dowiedzieć kiedy ostatmi raz mialeś formata bo to może być wina syfu w systemie

Pozdro

Opublikowano
system jest stosunkowo nowy, w granicach 2 miesiecy wiec syfu sie wiele nie zebrało.

skorzystałem z tego topica: http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=3002 bo kuzyn tez instalowal i jemu działa. nie wiem co u mnie jest nie tak... :/

Powiem tak ostatnio moj kumpel tez mial pewien problem dosyć dziwny rozne sposoby probowal a formata mial okolo 2 miesiecy temu , powiedzial jemu zeby zrobił formata wiec nie mial wyboru i zrobił.

Teraz oczywiscie wszysko dziala wiec jak wszystkie sposoby probowales to niestety musisz spróbować formata

Pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...