Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Need For Speed World Trainner For Version 5.14/5.15/5.16/5.17

quaunt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktos może czemu mi nie działa ten nowy Trainer?

Wyłącza się od razu jak go próbuje otworzyć.

Mam Win 7, firewall off... Pomocy ;/

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Money hackow nie ma i nigdy juz raczej nie bedzie czyli te wszystkie w necie to zwykłe keyloggery...

Nie trzeba wpisywac zadnego Heo...

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

ja mam problem z tank modem - na poczatku wszystko dzialalo ale po restarcie gry zamiast odrzucac samochody po prostu znikaja. na oficjalnej stronce doradzili ze samochod nie moze miec zadnego body kitu ale nic nie pomoglo :/

mial ktos cos podobnego? tank mode to jedna z bardziej przydatnych funkcji tego trainera.

Opublikowano

Powie ktos czy to działa na Win 7? Bo mi osobiscie crashuje przy włączaniu ;(

32Aef.png

By Alicexcullen

Opublikowano

Pochi. Słuchaj tam są 2 Tank mody :D . Pierwszy Tank Mod (ten po wciśnięciu F1) powoduje że auta znikają , natomiast jak chcesz żeby odlatywały to musisz tam ustawić sobie (w prawej kolumnie jest Tank Mod 2) jak mocno masz je uderzać i poprzez naciśnięcie Shift + F5 Aktywuje się Tank mod 2 ;]

Dawniej quaunt Dzisiaj

Zjarany albo :

hxcbrl.jpg

+'siki są Ok

Opublikowano

dzieki stary uzywam duzej rozdzialki i menu mam porozjezdzane - bylem pewny ze ten drugi tank mode to po prostu jakis blad w wyswietlaniu. wszystko smiga jak powinno jeszcze raz dzieki.

Opublikowano

a powie mi ktoś o co chodzi z Track Changerem?

bo z tego co widzę, to jakby zmiana mapy a ktorej mamy jechać. Ale chyba niewiem jak tego użyć

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

Opublikowano

Wybierasz sobie Trase na której chcesz jechać , poczym jak zatwierdzisz to ( wciskając 0 na górze nad WSAD ) klikasz na mapie na jakikolwiek wyścig i jest to wyścig ten który ty wybrałeś . Nie wiem jak to działa ja jedynie testowałem tam Hidden tzn. Policje :D

Dawniej quaunt Dzisiaj

Zjarany albo :

hxcbrl.jpg

+'siki są Ok

Opublikowano

nie dostał bana tylko aktualizują trainera jak będzie aktualizacja gotowa to będzie spowrotem

beznazwy239.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Stronka gdZIe sie trzeba zarejestrowac nie dziala LOL.

Oto moje Tut-y (nie ma ich za wiele)

http://www.mpcforum.pl/topic/522897-tut-mody-i-programy-do-wota/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...