Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drodzy Morsi 2!

MATEKHUH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno poznałem pewną osobę. Zarejestrowała się na forum itd. Koleś był cenny, gdyż pisal cheaty. Miał zamiar publikować boty i hacki. Wpadł do pogaduszek. Jak zobaczył to co się dzieje odmówił dalszej współpracy ze mną. Niestety nie udało mi się go przekonać. I to tylko przez Wasze glupie wypowiedzi odstraszacie nowych userów. Wy zniechęcacie nowych ludzi do wypowiadania się w tematach. Bo zaraz zaczniecie cisnąć.

Biedni ci userzy. Tacy to się w życiu nie ustawią.

@top

Właśnie pokazujecie swoją bezsilność. Nie potraficie ludziom przemówić do rozsądku to od razu napierdalacie blokami/banami.

@2up

Co ty możesz wiedzieć o atmosferze na tym forum.

To nie jest zabawa tylko SPAM. A spam trzeba zwalczać, proste.

Wykurwiaj więc?

Co do "debili takich jak ja, którzy chcą na siłę być fajni", znam ich niemal wszystkich i na prawdę to nie są idioci (ja wbrew pozorom też nie, lol), po prostu wy jesteście kurewsko <wstaw odpowiedni przymiotnik> i nie umiecie funkcjonować na forum.

Opublikowano

To nie ma sensu...Podłączam się do prośby UP i dodam do tego idź się utop,uważam że ta próba plagiatu powinna być zamknięta...;)A może dajmy morsom głos,niech się wypowiadają...Chociaż szkoda pozostałych normalnych forumowiczów...

Opublikowano

Wyszedłem, ale strasznie zimno i jestem z powrotem.

Morsy miały jeden temat i tam wrzucaliśmy obrazki, za to reszta robiła 39 tematów o japonii, anime i innych rzeczach typu: "jakie majtki założyć?" "jaki kupić chleb?"

• Dodaj nową pozycję...