Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Tricki Sposoby

Dawci0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka piszcie tutaj jakie stosujecie sposoby aby szybko sie udalo wbic te um

Mój Sposób chyba pospolity

zaznaczam kazdemu 5 wspolczynnik i czekam wtedy jak sie pojawia czy za duzo czy za malo no jak malo to 7 jak za duzo to 3 i tak wkolko a jak sie nie pojawia czy za duzo czy za malo to po prostu strzelam.

a wy jakie macie sposoby szukajmy najszybego obejscia tego wszystkiego

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mój sposób to jest najpierw dajesz wszystko na 7 potem na 5 jak ci się nie udało i potem musisz czekać mniejsze czy większe na pewno w raporcie ci przyjdzie czy większe czy mniejsze. Ale wydaje mi się ze na to nie ma sposobu.

Opublikowano

narazie mam wszystko na 2 poziomie wiec robie tak:

1 wskaźnik - 5

2 wskaźnik - 4

jak nie wychodzi to ustawiam 1 wyzej (lub nizej, zalezy czy pisze czy za duzo czy za malo). lece az nie pokaze mi sie w 1 że jest prawidłowo, wtedy bawie sie drugim. dobre wyniki zapisuje w notatniku żebym nie zapomniał :)

90560.jpg

Zanim starość napełni Wasze domy

My będziemy pierwsi - przyjdziemy po kryjomu

W debilnych kostiumach ze sztucznymi rzęsami

Przyjmiecie nas ze strachem z otwartymi oczami

Zobaczcie to wszystko czego się boicie

Ciosy i ostrza odmienią Wasze życie

Zniszczą sen o komforcie - Nowego Chrystusa

Zakrwiawione głowy przestaną się ruszać

Opublikowano

Ja mam może trochę dziwny sposób, ale wszystko ustawiam na 2... Tak mi się akurat trafia, że połowa współczynników to właśnie 2 :) Z resztą jadę po kolei: 2 , 4, 6, 8, 10. Jeśli się okaże, że w żadnym raporcie nie pokaże czy mniej czy więcej to zjeżdżam na dół: 9, 7, 5, 3, 1. Aktualnie trenuję przewrotkę na 10 poziom :)

tomek95pl.gif
Opublikowano

heh ja mam dziwny sposob :D daje zawsze 3 jesli jest za duzo daje 6 jesli za malo to 1 a jesli nie pokaze czy za duzo czy za malo to daje 9 7 4 2 i jakos dziwnie trafie:D

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

Od piątki zaczynać najlepiej, ale widzę że już nawet boty są na tricki więc niedługo wszystko się okażę jaka jest najlepsza metoda..

Opublikowano

Dostałem ten sposob od kolegi

Musisz dobrze wybrac jeden z 10 wspolczynników.
Najpierw kliknij nr.5
jeśli dostaniesz wiadomość ze wybrany wspolczynnik jest za wysoki zostana Ci 4 mozliwosci - 1,2,3,4 - wybierz 2 albo 3.
Jeśli trafisz to miodzio, jesli nie to postepuj zgodnie z otrzymanymi wiadomosciami, powiedza Ci czy wybrany wspolczynik jest za wysoki czy za niski 

W skrocie:
1) klikasz 5
2a)jesli wybrany wspolczynnik jest za duzy wybierz 3
2b)jesli wybrany wspolczynnik jest za mały wybierz 7
3a) klikasz 7
3b)jeśli wybrany współczynik jest za duży wybierz 9

sprawę ułatwia praca z notatnikiem na którym zapisujęmy dotychczasowe ustawiane liczby aby wyelimonować możliwość powtórki
Obecny system przed wprowadzeniem utrudnienia \"nie możnabyło określić czy jest mniejszy czy mniejszy\" zajmuje mi jakieś
4-6 prób na jeden poziom nawet na tych największych
No i przede wszystkim nie stawiamy zbyt szybko i pochopnie przez to nasz czas lvl się wydłuża

JESZCZE JEDNA UWAGA KAŻDY NOWY LVL MA INNE WSPÓŁCZYNNIKI !!!! JEŻELI NA PIERWSZYM POZIOMIE MIAŁEM NP 4 TO NA DRUGIM JUŻ JEST INNY !!

Opublikowano

Na to nie ma sposobu zależy od szczęścia,Mowicie że mają już do tego boty??? Jeśli tak to mi szkoda takich ludzi że nie umieją normalnie grać tylko boty i boty...

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Na to nie ma sposobu zależy od szczęścia,Mowicie że mają już do tego boty??? Jeśli tak to mi szkoda takich ludzi że nie umieją normalnie grać tylko boty i boty...

Inni nie maja czasu siedzieć przed kompem 24/7 tak jak ty i trenować tricki. Dlatego są boty

Opublikowano

Inni nie maja czasu siedzieć przed kompem 24/7 tak jak ty i trenować tricki. Dlatego są boty

Nie obrażaj mnie dziecko nie znasz mnie nie odzywaj się ... Skoro mają grać na botach to może niech wogóle nie grają.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

p4w6i4 gdzie ten koles cie obrazil ? predzej ty jego teraz obraziles

Dobra mod prosze o zamkniecie bo spam sie robi

Opublikowano

Temat służy do rozmowy o trickach a nie o tym kto dziś siedzi czy boci 24h przed komputerem, wrzućcie na looz.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Ja narazie mam przewrotke na 3 ( za chwile tj. 17 min bede mial na 4 ) i reszta na 2 :)

Ustawiam na poczatku 6, jak za malo - jade 7,8,9,10 dopoki nie trafie, za duzo 4,3,2,1 chyba ze pokaze ze za malo to wtedy 5 :P Jesli nie to potem 8, 4 i dopoki pokaze

65994253024037513199.png
Opublikowano

Mój sposób :

1 wskaźnik - 4

2 wskaźnik - 7

jak jest za dużo to

1 wskaźnik - 3

2 wskaźnik - 6

a jak za mało to

1 wskaźnik - 5

2 wskaźnik - 8

Jako że są to też rozmowy o trickach to myślę że to kolejny wymysł administracji na szybkie UM . Co prawda jak jakiś trick w realu umiesz to jesteś lepszy ale myślę że do tej gry nie potrzebne to jest . Tak samo z treningami z gwiazdą ...

mouddd.png
Opublikowano

przewrotke ćwiczę na 4. Do tej pory nie szło mi za bardzo ale jestem po 5 ćwiczeniach po 30 min i nie pokazało mi na 1 współczynniku czy mniej czy więcej. Te na początku 5 to chyba nie jest dobry pomysł.

Mój sposób:

daje 7

4

3

i pokazuje mi że nie można określić i nic nie trafiłem norma przyzwyczaiłem się. Ale temat dobry piszcie swoje sposoby.

Opublikowano

Większość ma zapisane na kartce ja mam już 2 tricki na maxa 1 na 6 a resztę na 2 ale nie podam jak to robię :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...