Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Dl]Metin2 Freebot V1.0

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja odpalam ten plik Metin2 FreeBot i mi wyskakuje błąd : System Windows nie może odnaleść pliku freebot.exe. Upewnij się, że wpisana nazwa jest poprawna i spróbuj ponownie .

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemka pobrałem to i wszystko ładnie działa do pewnego momentu tzn. Jak juz klikam START to bot się zaloguje i stoi ... wygląda to tak że wpisuje pasy wybiera postać i jak się zaloguje to stoi ... proszę o pomoc ...

Opublikowano

Mam problem gdy to włączam już naciskam start to wykskuje coś takiego Line 1698 (File "C:/WINDOWS/freebot.exe): Error: Incorrect number of parameters in fuction call. jak nacikam spiel starten to wyskakuje (..że nie może odnaleźć pliku bypass.exe)

Kurde co zrobić?

Opublikowano

A wiec zaczynajmy . Czasami widzisz boty biegające po mapie i nie wiesz z kąd mają tego bota . A ja go właśnie mam . 100% dziala i jest po polsku z instrukcją .

Niestety bot jest za 12 zł + vat ale naprawdę się opłaca bo taniej dzialajacego bota nie znajdziecie . A nie oszukujmy się za darmo bota nie znajdziecie .

EXP BOT 2.0 by Zygi

xxx

Komentujcie bota .Po wysłaniu SMS dostaniesz link z którego ściągniesz bota . Pozdro dla twórcy ZYGI .

Opublikowano

"Mi coś nie pyka...może jestem głupi ale mam Metka z Kamerem i MH.

Biorę No Fog i Zooma na maksa daleko,w góre daję start i nic.

Metin w okienku z 800x600 32b "

Mam ten sam problem kamer mod bez zadnych innych i tez nie działa

Opublikowano

Ten boot nie dziala biore Start i nic porazka jakis kayloger na bank za 2 dni po itemach bedziecie mieli pozdro nawet instrukcji nie ma jak to zrobic

Opublikowano

mam taki problem ze jak wlacze bota i mam okno metina to to jak klikne na pulpit (obok okna) to wtedy bot klika w oknie metina ale klika tylko raz i przestaje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...