Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy jest taka możliwość abym ściągnąć Bluethoota na KOMPUTER bo mam klawiature bezprzewodową i przewodowa mi się zepsuła

Jest to pytanie i zarazem prośba o linka do pobrania tego programu

Opublikowano

co ty chcesz ściągać ? Bluetooth to URZĄDZENIE a nie jakieś sterowniki

skoro masz bezprzewodową to i masz do niej odbiornik

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

to twój problem, jak niemasz tego co był to zapomnij o uruchomieniu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Bywalec
Opublikowano

Nie można ściągnąć bluetootha na kompa możesz kupić takie urządzenie i je się podłącza :D

Opublikowano

czegoś jednak nie załapałeś z naszych wypowiedzi. do klawiatury musisz mieć dedykowane urządzenie takie jakie jest do niej przypisana a nie dowolyn, użyj tego co jest do niej

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Bywalec
Opublikowano

W sklepach komputerowych na pewno będzie w sklepach typu media Markt do 50zł coś koło tego mam nadzieje że pomogłem spójrz na mój opis :D pozdrawiam

Opublikowano

nie będzie, bo musi kupić identyczny model jak miał wcześniej działający z tą klawiaturą

nadajniki Bluetooth a urządzenia dedykowane na Bluetooth ( myszki , klawiatury itp ) to ten sam nadajnik ale inne urządzenie do obsługi z przypisanym idem i sparowane na stałe ( nadajnik i klawiatura czy mysz ) bez możliwości podpięcia innego urządzenia

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Są 2 rodzaje bluetooth:

1) "Dedykowane" - Mają je klawiatury, myszki, niektóre słuchawki, mikrofon (kiedyś widziałem na allegro)... Oczywiście wszystkie rzeczy, które wymieniłem są bezprzewodowe. Są tak "zakodowane" by odbierały sygnał TYLKO z tego urządzenia. Więc bardziej opłaca się kupić nową klawkę/myszkę niż np. tylko sam odbiornik bt. (nowa klawka z myszką firmy... - sorka zapomniałem... o.O kosztuje 50zł - 80zł. Miałem lecz zepsułem myszkę (spadła "kilka" razy ^^) i kupiłem myszkę a4tech'a i klawkę tracera) Podaj firmę twojej klawki. Jak mam tą co ty to bym Ci podesłał bo i tak z niej nie korzystam.

2) Zwykłe - Mają je np. telefony, laptopy, GPS... Można też kupić taki do komputera. W Vobisie ok. miesiąc temu zapłaciłem 10zł i nie narzekam.

Nie podepniesz zwykłego bluetooth do klawiatury... Niestety zostaje kupno nowej. (więcej info napisałem w punkcie 1)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png