Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] Sydneys Minipub 19-3-2011

Bebson

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie no szacun . Hack ma nawet SuperBullets czy jakoś tak i na dodatek jest darmowy.

Szkoda że nie jest twój .

9368_gold.png

Opublikowano

Nie no szacun . Hack ma nawet SuperBullets czy jakoś tak i na dodatek jest darmowy.

Szkoda że nie jest twój .

No wiesz omku moze w przyszlosci zajme sie robieniem hacków ale na razie jakos mnie do tego nie ciagnie. Moze jak mnie zbanuja xD^^

A teraz foto i film jest ok ?

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Obejrzyj sobie film i wreszcie sie tego naucz

http://www.mpcforum.pl/topic/132828-vidtutjak-podczepiac-hacki/

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

OMG

Kiedy wy sie nauczycie korzystac z google ?

http://www.dll-files.com/pop.php?dll=msvcr100

Wklejasz to do system32

I nastepnym razem to nie rob spamu tylko wpisz najpierw w google a jak nie znajdziesz to pisz na pw

sygnatura_old.png

Opublikowano

juz mam ale nie moge wybrac opcji azbijania przez sciany bo jak na nia byszka najezdzam i klikam na nia to nic sie nie dzieje

ekipao.jpg
Opublikowano

juz mam ale nie moge wybrac opcji azbijania przez sciany bo jak na nia byszka najezdzam i klikam na nia to nic sie nie dzieje

To musisz ustawic w czasie gry (jak jestes w roomie)

Jezeli nie zalapie w roomie to klkiaj esc za ktoryms razem wejdzie

sygnatura_old.png

Opublikowano

a dzieki hack super jest moglbys jeszcze dodac no spread i no recoil

OMG.... To nie jest mój hack (ja go nie stworzyłem - z innego forum jest) ja go tylko testuje i wstawiam dla MPC. Tak ogolnie ja nie hackuje tylko robie to dla innych

EDIT

mam nadzieje ze nie zrobilo sie kilka odpowiedzi (mam problem z przegladarka

sygnatura_old.png

Opublikowano

Ja mam taki problem:

Włączam Injector biore tam Engine.exe i wstrzykuje hacka ale gdy wejde do gry nic mi sie nie pojawia nie chce wogóle hack dzialac :(

Opublikowano

A wciskasz ESC ? (escape) ?

sygnatura_old.png

Opublikowano

A jakiego Injectora uzywasz ?

sygnatura_old.png

Opublikowano

~POLSKA ARMIA~ haker xD

+ za wstawke przyda sie jakiemus hakerowi hehe xD

Przecież ten clan już prawie nie istnieje a ja założyłem nowy. A po za tym to nie hackuje na tym dobrym koncie - głupi nie jestem

Żeby nie było offtopu i prywatnej rozmowy xD to panie lol doczekam sie wreszcie informacji o uzywanym injectorze ?

sygnatura_old.png

Opublikowano

ey ludzie nie pobierajcie tego hacka nawet, moj kumple 1 i 2 stracili konta jeden mial majora drugi to jak lov...

Nie radze to ma jakiegos keyloggera chyba w tym chinczole place maczali...

Opublikowano

OMG hackujesz = masz mozliwosc ze dostaniesz bana. Jakos nie wierze ze z taka ranga hackowal ale dobra.

sygnatura_old.png

Opublikowano

ey ludzie nie pobierajcie tego hacka nawet, moj kumple 1 i 2 stracili konta jeden mial majora drugi to jak lov...

Nie radze to ma jakiegos keyloggera chyba w tym chinczole place maczali...

Hacki mody bugi glitche itp itd = ban .używałeś straciłeś konto i teraz nie płakaj .

Każdego dopalacza używasz na własną odpowiedzialność .

Co do pliku nie ma keyloggera .

Jeżeli by miał już by go nie było .

9368_gold.png

Opublikowano

Sorki, ze nie odpowiadalem. Obecnie uzywam AirDropInject

To lepiej uzyj perx`a

sygnatura_old.png

Opublikowano

Witam

Sciagnelem tego hacka,i jest maly problem wklejiłem tego hacka do folderu gdzie mam combata i nie działa ,moze mi ktos powiedziec co mam z tym zrobic?

...

Z góry dzieki.

Opublikowano

A kurde umiesz najechac myszka na "2" 5 razy to samo w jedym temacie bede pisal omg...

Zeby odpalic hacka potrzebujesz Injectora

http://www.mpcforum.pl/topic/212943-spis-injectory/

(pobierz perxa)

a tu masz jak go obslugiwac

http://www.mpcforum.pl/topic/132828-vidtutjak-podczepiac-hacki/

sygnatura_old.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...