Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Minecraft Na Hamachi ,Jak Wgrać Nether?

zlotybin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wystarczy wgrać Plugin aby móc przechodzić przez teleport , Tutaj link (należy mieć wgranego bukkita) NetherGate v0.53

@Down , to chyba coś źle robisz portal :P bo nawet jak nie masz pluginu to i tak powinien się portal zrobić tylko że nie można przejść przez niego :D (zrób tak na dole 4 obsydiany rozłóż , następnie z jednego i drugiego końca pociągnij po 4 do góry i połącz od góry . )

Tutaj SS Nether

Dawniej quaunt Dzisiaj

Zjarany albo :

hxcbrl.jpg

+'siki są Ok

Opublikowano

kurde, nie moge tego zrobić

użyłem tego wpisałem nether i próbwałem all pluginy po koleji ,ale żaden nie działa ,jak tworze portal on się pali ogniem.zamiast się włączyć... nie wiem jak to zrobić,ten plugin, napissze ktoś jak zainstalowac i skonfigurowac nether w bukkit? na hamachi serwer ,bo z kolega chce pograc...

/link poza MPC

Opublikowano

Możesz też dać hellworld=true, ale wtedy to będziesz miał server z mapką w netherze.

Opublikowano

kurde, nie moge tego zrobić

użyłem tego wpisałem nether i próbwałem all pluginy po koleji ,ale żaden nie działa ,jak tworze portal on się pali ogniem.zamiast się włączyć... nie wiem jak to zrobić,ten plugin, napissze ktoś jak zainstalowac i skonfigurowac nether w bukkit? na hamachi serwer ,bo z kolega chce pograc...

UP: czytanie se zrozumieniem się kłania -.-

/link poza MPC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...