Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2Game [Pl][Dedyk]

Vide_Cull_Fide

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 259
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobrze mówi Chickeno, pomińcie biologa na małe lvl a zacznijmy np. od konarów i nagrody z pozostałych rozłóżcie na późniejszego biologa. A i drop kasy przydał się większy wydałem 800kk na nimfę i tak jest +8, heh.

Opublikowano

Moze jakies info kiedy wkoncu wystartuje ;/ Bo najpierw cos bylo pisane ze o 18 ;p chyba zeby nam zrekompensowac ten czas d trza oprucz yang dac maly bonus expa ^^

Opublikowano

3 minuty i bedzie

przycyna jest prosta narobilo sie procesow niekiedy tak jest jak sie ponownie odpala serwa (Metina) proces mysql skoczyl do 400%

336 processes: 2 running, 323 sleeping, 11 zombie
CPU: 12.6% user,  0.0% nice,  0.1% system,  0.0% interrupt, 87.3% idle

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Dobra wiadomość Memento wrócił

Mysle ze do 30 min serwer wystartuje ;]

A co do serwera tp do v2 groty niedziala ;] tzn teleportuje do srodka v1 a nie v2 !! Czyli poprostu niema v2 ?? I jakbyscie mogli to w pierscieniu teleportacji niech on teleportuje na srodek mapy albo pod jakies expowisko , bo niema zwojow tp .. a leciec pol mapy w red las nie jest zbyt ciekawe niestety ;/

Miala byc takze mapa z metinami jest ona dalej w planach ?

Opublikowano

3 minuty i bedzie

przycyna jest prosta narobilo sie procesow niekiedy tak jest jak sie ponownie odpala serwa (Metina) proces mysql skoczyl do 400%

336 processes: 2 running, 323 sleeping, 11 zombie
CPU: 12.6% user,  0.0% nice,  0.1% system,  0.0% interrupt, 87.3% idle

ojoj ;d Wiec przypominam tylko ze przy wlaczeniu serwa o bonusiku yang nie zapomnijcie ^^

Witam Start serwera bedzie o 12:00
Raty serwera Exp 200% Yang 100% Drop 100%
Team speka 3 Kliknij aby polaczyc sie

Na stronie sa podane takie raty a na serwerze dzisiej caly dzien exp byl "150%" ;]

Opublikowano

A co do serwera tp do v2 groty niedziala ;] tzn teleportuje do srodka v1 a nie v2 !! Czyli poprostu niema v2 ?? I jakbyscie mogli to w pierscieniu teleportacji niech on teleportuje na srodek mapy albo pod jakies expowisko , bo niema zwojow tp .. a leciec pol mapy w red las nie jest zbyt ciekawe niestety ;/

Miala byc takze mapa z metinami jest ona dalej w planach ?

Witam Start serwera bedzie o 12:00
Raty serwera Exp 200% Yang 100% Drop 100%
Team speka 3 Kliknij aby polaczyc sie

Na stronie sa podane takie raty a na serwerze dzisiej caly dzien exp byl "150%" ;]

Moglbym otrzymac odpowiedz na te pytania ? bo mam wrazenie ze ich unikacie ;d

Opublikowano

zaraz ustawimy raty

a co do dzisiejszego to ja z pracy wracam 18-20 czyli praktycznie caly dzien mnie nie ma a ja ogarniam serwer od strony technicznej wlasnie pisze skrypt aby nie bylo juz takiej akcji

Opublikowano

dobra mamy spolszczone ok 60% questow wiec do soboty dodam all i bedzie wszystko po polsku

Opublikowano

Chcialem pograc i nadal mam blad a pislaes ze serw on mozna wiedziec czemu jak wpisuje byle co w miejsce na psy to pisze mi niewpasciwa nazwa konta lub haslo a jak wpisze swoje pasy to mam blad?

Opublikowano

Chcialem pograc i nadal mam blad a pislaes ze serw on mozna wiedziec czemu jak wpisuje byle co w miejsce na psy to pisze mi niewpasciwa nazwa konta lub haslo a jak wpisze swoje pasy to mam blad?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...