Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Żadne serwery nie działaja na kamermodzie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam bardzo duży problem, mam zainstalowanego metina 20080908 i instaluje kamermod i jak włączam moda to żaden serwer nie działa kamer1337 niestety nie zaszczycił mnie odpowiedzią może miał inne sprawy no ale nie ważne. Wie ktoś jak mi pomóc żeby serwery chodziły?

Liczę Na - z Waszej Strony Będę Do zgodnie Wdzięczny Jeżeli Ktoś Będzie Chciał Odwdzięczę Się tym samym ! ; ]

;)

98% Młodzieży słucha Hip-Hop, Techno. Jeżeli jesteś Tym 2% Co słuchają innej muzyki wstaw to do podpisu

PS.

Opublikowano

Pobierz metka 2010 i na nim zainstaluj moda ;)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Wiekszość z serwerów ma zablokowane wchodzenie przez kamermoda. Do niektórych z serwerów też trzeba patchy (Dostępne na stronie kamera).

UP@ Najnowszy kamermod nie działa prawidłowo na Cliencie 2008. Zalecany jest Client 2010.

Opublikowano

właśnie instalowałem 2008 ale nie działało ;/ jak dawałem spol bez kamermoda również nie działało

a 2010 to ma być najnowszy patch po aktualizacji ?

czy ten co zainstalowałem metina?

PS.

wczoraj ściągłem DragonMT2 Clienta i launchera również mi nic nie działało żadne CH

tylko Metin2PL mi działa ;//

a i instalowałem kamer moda na 2010 i też nie działa nie ogarniam może format zrobić ?

Liczę Na - z Waszej Strony Będę Do zgodnie Wdzięczny Jeżeli Ktoś Będzie Chciał Odwdzięczę Się tym samym ! ; ]

;)

98% Młodzieży słucha Hip-Hop, Techno. Jeżeli jesteś Tym 2% Co słuchają innej muzyki wstaw to do podpisu

PS.

Opublikowano

właśnie instalowałem 2008 ale nie działało ;/ jak dawałem spol bez kamermoda również nie działało

a 2010 to ma być najnowszy patch po aktualizacji ?

czy ten co zainstalowałem metina?

PS.

wczoraj ściągłem DragonMT2 Clienta i launchera również mi nic nie działało żadne CH

tylko Metin2PL mi działa ;//

a i instalowałem kamer moda na 2010 i też nie działa nie ogarniam może format zrobić ?

Naprawdę nikt nie umie mi pomóc ? ;//

;)

PS.

Opublikowano

to jest banalne musisz mieć najnowszy metin2client.bin (znajdziesz w folderze metin2 ) lub pobierz z strony metin2 ( nie pamiętam nazwy strony było metin2patch.pl czy jakoś tak ) lub spatchuj metka ale ta 1 cześć 2 nie i potem zainstaluj kamermoda ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...