Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetected] Warrock Geoning D3D Menu V5.1 Beta - Nowa Wersja Dinarbota, Masa Innych Opcji.

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowa wersja

http://www.mpcforum.pl/topic/321572-undetectedgeoning-d3d-v52-beta-chamsy-poprawione-opk-2-wersje-menu-poprawione-speedhack/

ChangeLog

20.03.2011 - 5.1
- Poprawiono funkcje Fast Lock On
- Poprawiono funkcje Anti AFK Kick
- Dodano funkcje My Account Informations
- Dodano kilka funkcji ESP
 - Exp
 - Kills
 - Deaths
- Dodano do UserFind
 - Exp
 - Kills
 - Death
- Dodano funkcje SelfKill
- Poprawiono funkcje Virtual Jump
- Poprawki stylistyczne
- Poprawiono funkcje Informations
- Poprawiono logowanie
- Dodano DinarBot'a

18.03.2011 - 5.0
- Dodano rozpoznawanie systemu
- Zmieniono detour
- Zangielszczono plik logu
- Zmieniono skale Speedhack'a i SpeedZombies

Screen

screenbt.png

Download

http://hotfile.com/dl/111024879/38438ca/WarRock_Geoning_D3D_Menu_v5.1_Beta.zip.html

Scan

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=cb647b03c1da01485c6610cda6517c6fa9c15a098bb03892292582553cde80d4-1300480697

Opublikowano

Crashuje na maxa ;/

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

lloll ale noobski haczek crashuje mi na maxx

Szkoda, że tylko Tobie.

Przeczytaj tut. dla początkujących o hackach, bo widać, że jesteś newbie.

Opublikowano

Mam pytanie. Co to jest te opcja w dinar bocie np.1024x768-full service. Czym sie ona różni? domyślam się że chodzi o to że przy takiej rozdzielczości najszybciej kase wbija ta?

snikersproject1.png
Opublikowano

Mam pytanie. Co to jest te opcja w dinar bocie np.1024x768-full service. Czym sie ona różni? domyślam się że chodzi o to że przy takiej rozdzielczości najszybciej kase wbija ta?

Automatycznie najedzie na start i zacznie działać, w opcjach bez dopisku Full Service trzeba najechać myszką na start.

Opublikowano

Dinar działa ładnie, z tym, że ja mam ten problem co zwykle - w miarę często mi crashuje. Ale mam wrażenie, że ten DB jest o wiele szybszy od poprzednich. Big Up!

PS. Ja jeśli zostawiam na nockę, to wcześniej wyłączam wszystkie procesy które mogę, czyli te które nie są niezbędne do działania kompa. Może komuś to pomoże, u mnie wtedy znacznie rzadziej się crashuje.

Opublikowano

Czemu jak chce włączyć go na WINDOWS 7 XP NIE WISTA 64BIT to pisze ze nie można i żebym uruchomił jako admin JEŻELI MAM (VISTE) help pomóżcie wyłączyłem atyvira i nic to nie dało BĘDĄ + I 5

[extract]Jeżeli pomogłem możesz dać + ale bardziej zadowolony był bym gdybyś wszedł na stronę www.pajacyk.pl i kliknął brzuszek pajacyka , a nakarmisz 1 głodne dziecko.[/extract]

Opublikowano

Dinnar bot działa elegancko tylko najeżdża na start ale nie klika go ;-x W czym tkwi problem ? Za hacka wielki + ;-)

Jeżeli masz system x32 to klikanie jest zablokowane : )

Geo napisał przeciez, że "<<DinarBots>> Only x64 Bits"

Opublikowano

Geoning wiesz moze czemu jak wlacze Twego hacka to jestem na bg i heli nie moge latac ? z miejsca sie wogole nie rusza ...

Opublikowano

Geoning wiesz moze czemu jak wlacze Twego hacka to jestem na bg i heli nie moge latac ? z miejsca sie wogole nie rusza ...

Jakie opcje miałeś włączone? Żadnej reakcji heli. ?

Opublikowano

Mam problem z tym hackiem. Grałem elegancko cały dzień, jak chciałem go 2 raz włączyć to dll zniknęło i nie moge dać na pulpit na nowo. Nie daje się nawet wypakować.

ZA POMOC +

Opublikowano

Mam problem z tym hackiem. Grałem elegancko cały dzień, jak chciałem go 2 raz włączyć to dll zniknęło i nie moge dać na pulpit na nowo. Nie daje się nawet wypakować.

ZA POMOC +

Może, antywirus zablokował i usunął plik .dll

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...