Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ceny Na Metin2.Pl (Sklejka)

Sakamaru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o lol az tak poszy w góre nie gralem z tydzien i juz takie ceny japier... jednak odplacalo sie zainwestowac w kamyki duchowe kolega mial dobra przeczucie mówil ze kamyki pojda szybko w gore wiec zainwestowalem 7kkk(niecale) w nie i teraz 1sztuka po 1kkk lol a kupilem po 280kk ;D

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

o lol az tak poszy w góre nie gralem z tydzien i juz takie ceny japier... jednak odplacalo sie zainwestowac w kamyki duchowe kolega mial dobra przeczucie mówil ze kamyki pojda szybko w gore wiec zainwestowalem 7kkk(niecale) w nie i teraz 1sztuka po 1kkk lol a kupilem po 280kk ;D

no wlasnie tez pamietam 2 tygodnie temu kamienie po 250-300 a teraz 1kkk ;d

f20c10ef0fe2.gif fakkju.gif

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1300788117-U0.png

xD

Opublikowano

T o jest kurwa lekkie przegięcie co się dzieje na pl Niegdyś aura była po 5kk z 2 miesiące temu teraz 100kk -_-

Opublikowano

T o jest kurwa lekkie przegięcie co się dzieje na pl Niegdyś aura była po 5kk z 2 miesiące temu teraz 100kk -_-

koles wystawil wczoraj z 10 aur po 150kk to w pare sekund kupili

xD

Gość daronian
Opublikowano

Koledzy, Wy nie wiecie co dzieje się na pierwszych czterech serwerach... Kamyki duchowe dostaniesz tylko za jakieś itemy, takie ceny są...

Aura, silne, berserk - takich i podobnych KU nie znajdziesz w sklepach M1...

Metin2 zszedł do krytycznej wartości.

Opublikowano

Ceny są takie ,ponieważ na allegro sprzedają 1kkk za bardzo niską cenę ,zobaczcie sobie ^^

czemu te yang na allegro musi być takie tanie? nie może drożeć ? xD zamiast tanieć?

xD

Opublikowano

Dlatego jak mnie zbanowali na pl to już tam nie gram. nawet jak by yangi kupić to i tak nic sobie nie kupisz za 2kkk, a 200 kont mi sie nie chce robić żeby tam kase trzymać. Pozdro

2060315012_a002786a08_o_89250106.jpg<---- zanim zaczniesz spamować w moich tematach pomyśl, co by Technoviking z Tobą zrobił
Opublikowano

Dlatego jak mnie zbanowali na pl to już tam nie gram. nawet jak by yangi kupić to i tak nic sobie nie kupisz za 2kkk, a 200 kont mi sie nie chce robić żeby tam kase trzymać. Pozdro

mnie tez zbanowali na s13, to kupilem 4kkk na s24 i tam od wczoraj gram ... ale jak zobaczylem ceny to mi sie troche odechciewa

xD

Opublikowano

ja tez zrezygnowalem na serwandesie z mojego szamana 80 lvl bo te ceny to byla przeginka

teraz poszedlem na metin co kr i mam 60 lvl 3x G7 :D

polecam ten serwer dla tych co nie chce tracic nerwow na pl kultura tam jest i hakow 1% spolecznosci

Opublikowano

Ja zapraszam na Metin2.sg. Metin2.us, Metin2.co.kr Najnormalniejsze servery. Ceny stałe i małe.

Opublikowano

takie rzeczy tylko w erze :D nie no a tak na serio takie są realia Metin2PL ... PL schodzi na psy bez IS i Allegro nic nie osiągniesz ... a i zgadzam się z @ upem

^^ ...

1301505403-U318385.png

Opublikowano

Jak zaczynasz i nie chcesz kupowac yangow na allegro nie graj =.= Nawet z dropu ciezko bedzie uzbierac zeby wbic Aure na G =.=

Polecam .sg

Ja kupilem kamyczek za 50kk (w nocy) a dzisiaj zszedl za 1,5kkk :D

1318193140-U391680.png

Zbieram minusiki:)

Opublikowano

Co jak co ale te ceny to chyba se ktoś dla jaj tak drogo wystawił te przedmioty. Tak naprawdę to co my mamy na metinie pl to już nie inflacja a hiperinflacja

Opublikowano

Przyczyna tego... ALLEGRO

1000kk 10 zł -.-. Kiedyś za 1000kk płaciło się około 120-150zł a teraz?

Tak samo boty ceny podbijają. Dawniej małze 200kk teraz 50kk :/

Nieopłaca sie grac na PL. Lepiej sobie zagrac na US kamyki 50k aura 100k i te ceny utrzymują sie stale.

Opublikowano

Teraz to nawet FB się nie opłaca chyba, że ktoś chce sellać perły xD Swoją drogą widzę, że yangi trochę zdrożały

Ostatnio 1kkk było po 5zł a teraz jest po ponad 7

Opublikowano

No z lekka przegięcie , nie gralem na plu 2miechy co się dowiaduje 1kkk -5zł i te ceny będą spadac. :) Polecam metin2.sg chodz tam nie gram jedyny ogarniety serw na ktorym odpalisz na sekundke MH powiedzmy sh przejdziesz 3metry po kilku godzinach odrazu banik : 0 tak pilnują : > a ceny tam są bardzo fajne oplaca sie grać dostajemy na tydzien isa a exp lepszy niz na plu

Gif off.

Opublikowano

Przyczyna tego... ALLEGRO

1000kk 10 zł -.-. Kiedyś za 1000kk płaciło się około 120-150zł a teraz?

Tak samo boty ceny podbijają. Dawniej małze 200kk teraz 50kk :/

Nieopłaca sie grac na PL. Lepiej sobie zagrac na US kamyki 50k aura 100k i te ceny utrzymują sie stale.

Jak ja zacząłem grać w metina PL to jedną z najlepszych broni był rib:D oczywiście tylko 1 serwer- monastyr grałem dość długo gdy zobaczyłem pierwszą małż i ludzie ją wystawiali po 70k a to i tak było drogo, a aury można było kupić po 80-100k ;D to były czasy ... Przestałem grać i wchodzę niedawno looknac na serwer i jak widzę perły po 600kk to mnie ch*j strzela :) ceny wzrosły diametralnie. Aaa i jak pierwszy raz kupiłem yangi na allegro to 20kk za 50zł , cóż żałuję, że kupowałem ale teraz za 50 zł mam 9kkk ;D kiedyś 1kkk to było niewyobrażalne do zdobycia

Zbieram-

Piszę poprawnie po polsku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...