Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Crossfire] Darmowe Zp - Wypełnianie Reklam

Zkumeku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są tutoriale jak i porady... lecz ten mój jest nieco bardziej uszczegółowiony i zawiera parę istotnych elementów o których ludzie zapominają w swoich tutorialach, bądź o nich nie wiedzą.

Jak wypełniać reklamki by zarabiać darmowo ZP?

1. Otwieramy Mozilla Firefox

2. Szukamy proxy. (USA, Anonimus: Yes, Time < 3s, Rating jak najbliżej 100%.

3. Wchodzimy Narzędzia > Opcje > Zaawansowane > Sieć > Ustawienia > Ręczna konfiguracja proxy

4. Wypełniamy Server Proxy HTTP i Port (<IP proxy>:<port>)

5. Klikamy OK > OK

6. Wchodzimy na stronę http://crossfire.z8games.com/index2.aspx

7. Logujemy się następnie > Deposit > Earn Free ZP (akceptujemy regulamin który nam wyskoczył przyciskiem "I Agree to..." > I mamy do wyboru reklamki dawane nam w różny sposób.

8. Wypełniamy reklamki bez próśb o kartę kredytową i z walidacją numeru telefonu.

9. Reklamy wypełniamy fałszywymi danymi. PAMIĘTAJMY O OSOBNYM E-MAIL KTÓREGO NIE UŻYWAMY NA CO DZIEŃ. NAJLEPIEJ ZROBIĆ OSOBNY NOWY E-MAIL SPECJALNIE DO SPAMU Z REKLAMEK I POTWIERDZANIA Z NICH E-MAIL. Są jednak strony sprawdzające podane proxy z miejscem zamieszkania które podaliśmy.

10. Wchodzimy na stronę http://hexillion.com/ i wpisujemy nasze proxy bez portu > w Domain Dossier zaznaczamy wszystko i klikamy OK

11. Interesują nas informacje na początku: (podaję przykładowe)

Address: 8650 Governors Hill DR

City: Cincinnati

StateProv: OH

PostalCode: 45249

Country: US

SPRAWDZAMY COUNTRY BO CZASAMI PROXY JEST Z INNEGO KRAJU MIMO IŻ NA DANEJ STRONIE PISZE ŻE JEST PRZYPISANE DO USA.

12. W razie problemów z numerem telefonu (czasami się wpisuje lecz strona nie prosi o walidowanie) w Google wpisujemy nasze dane z proxy: miasto, kod pocztowy, prowincja. Szukamy firmy spełniającej wymagania i bierzemy początek numeru np.: 513-xxx-xxxx. (x- zaznaczyłem dane które możemy wpisać losowe).

Niestety sposób wypełniania reklam jest monotonny i nie zawsze zalicza (jeśli ktoś używał tego proxy i zaliczyło mu parę reklamek to tobie już nie zaliczy)

PAMIĘTAJMY WYŁĄCZYĆ PROXY PO SKOŃCZONYM WYPEŁNIANIU REKLAMEK CHOCIAŻ PO TO BY NIE MULIŁO NETA.

Jak?

1. Narzędzia > Opcje > Zaawansowane > Sieć > Ustawienia > Ręczna konfiguracja proxy

2. Ustawiamy na Bez servera proxy lub Użyj systemowych ustawień proxy ( w zależności jak nam pasuje lub jak mieliśmy)

Linki pomocnicze:

Losowe dane

http://pl.fakenamegenerator.com/

Przykładowa strona z proxy

http://www.cool-proxy.net/index.php?action=anonymous-proxy-list

PROSZĘ NIE KOPIOWAĆ NA INNE FORA LUB STRONY BEZ WIEDZY I ZGODY ZAŁOŻYCIELA TEMATU (Zkumeku)

9obpmnjr.png

Opublikowano

Dobre + , zrób ten TUT bardziej estetyczniej ,ile dostaje się za 1 reklame?

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Sa reklamy od kilku ZP do nawet 500k ale tam to juz trzeba cos kupic lub podac numer karty i czasami PIN do niej co jest nie wykonalne.

Kiedys robilem i wchodzily, teraz juz mi sie niechce bo rzadko co mi sie udaje.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Od kiedy za free zp są bany(no chyba że na free zp zdobywanie ale to żadko tak raz na 10000lat) Paweł co ty wciągałeś?

r8a4g8.jpg

Opublikowano

Ja jak kiedyś grałem na jednym z moich lepszych kont i zacząłem robić reklamy to mi chyba je zbanowali, bo później nie mogłem. Teraz mam inne konto i jak daje Earn Free ZP to przekierowuje mnie na stronę startową mozilli . Co mam zrobić, żeby działało?

Opublikowano

a ja mam ten sam problem co przy innym tutorialu na ten temat. mianowicie... po zmianie proxy nie moge wlaczyc zadnej strony, bo pisze 'blad wczytywania strony' tak jakby net byl odlaczony. o co chodzi?

• 1 rok później...
Opublikowano

Po prostu zamieniasz sobie IP na amerykańskie, możesz to zrobić różnymi programami i robisz jakby amerykańskie reklamy i dostajesz za to ZP.

Opublikowano

a jak zmieniłem w tych narzędziach ip sobie przpisałem z tej strony co podał to jest na mój komp?

i dajcie jakieś viedo

i tam jak zmieniłem wziołem earn free zp i pisało po 100/300/500/600

to dobrze ddziała?

DAJ LIKE !

proszę o usunięcie mi tych 60% ostrzeżeń.

zarejestruj się tutaj

xxxxxxx

Opublikowano

ja mam kilka po polsku i kilka po angislku

DAJ LIKE !

proszę o usunięcie mi tych 60% ostrzeżeń.

zarejestruj się tutaj

xxxxxxx

Opublikowano

Jak masz po polsku to nie zmieniłeś IP. Polecam ci do robienia ZP programy takie jak Hotspot Shield, Cyberghost, Easy Hide IP

• Aive zmienił(a) tytuł na [Crossfire] Darmowe Zp - Wypełnianie Reklam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...