Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tylko Dla Ludzi O Silnych Nerwach.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników mpc, dokładnie chodzi o *straszne historyjki*...

Wtrafiłem na tę stronę przypadkowo, przeglądając google, wszedłem...

Zaczełem czytać pierwszą historyjkę. Już po przeczytaniu 2 albo trzech historyjek z dołączonymi załącznikami przeszły mi ciarki i zaczeły pocić ręce. Wiedziałem że tę historię są nie prawdziwe, ale i tak byłem nie spokojny...

Więc wszystkich ludzi odsyłam na tą stronę:

UWAGA, naprawdę może przestraszyć...

EDIT: ++ Dzisiejsza pełnia księżyca...

aqcu39P.png
Gość daronian
Opublikowano

O rany... Wy chcecie abym zawału dostał !!!

To nie jest śmieszne... usuńcie to stąd... wrr... nie będę mógł zasnąć... !!!

Opublikowano

zobaczcie sobie smile.jpg i powiedzcie co to zdjecie przedstawia bo sie boje otworzyc... podobno ludziom krew z nosa leci jak zobacza to zdjecie... Nie zasne dzis.. cala noc disney channel :(xD

Opublikowano

Nowy Telefon

Kilka miesięcy temu, kuzynka mojej koleżanki (samotna matka) dostała nowy telefon. Pewnego dnia gdy wróciła po całym dniu ciężkiej pracy do domu, rozłożyła się na fotelu i relaksowała się przed telewizorem. Swoją komórkę położyła na biurku koło fotela by nie tracić jej z oczu. Jej syn który uwielbia wszystkie techniczne nowinki zapytał czy może pobawić się jej nowym telefonem. Przystała na jego propozycje lecz przestrzegła go by nie dzwonił do nikogo i żeby nie czytał jej smsów. Około 23.20 kiedy zmęczenie wzięło górę, postanowiła utulić swojego synka przed snem, sama też chciała już położyć się do łóżka. Udała się do jego pokoju ale ku jej zdziwieniu nie znalazła go tam, okazało się spał w najlepsze w jej łóżku trzymając w rączce jej komórkę. Przeglądając telefon nie zastała żadnych większych zmian poza zmienioną tapetą i motywem. Jako że jej syn uwielbiał robić zdjęcia postanowiła przejrzeć też sekcję ze zdjęciami. Usuwała wszystkie po kolei, aż doszła do ostatniego zdjęcia na karcie... Gdy pierwszy raz je zobaczyła nie mogła uwierzyć własnym oczom. Zdjęcie przedstawia jej synka śpiącego na łóżku a nad nim część twarzy nieznanej starszej kobiety, która musiała wykonać tą fotografie....

67137911.png

Historia nr1. <3

Tam dla pana up.

Opublikowano

To jest coś strasznego czy fake ?

Wolę sam nie sprawdzać przed snem bo jeszcze nie zasnę ze stracha ^^

Chujowe historie, które mają być straszne i chujowe zdjęcia, które też mają być straszne.

Opublikowano

thewanderer1.jpg

The Wanderer. Enjoy, Ci którzy nie otworzyli.

PIES MNIE ROZWALIŁ

ZAPRASZAM DO SRANIA ZE STRACHU

Btw.

O kur*a... Pewnie mi nie uwierzycie, ale... Przeszukałem moje maile i okazało się, że miesiąc temu przyjaciel pisał do mnie maila. Temat brzmi "Zabierz to ode mnie KURWA!". Trochę się przestraszyłem, ale szybko wszedłem, aby przeczytać wiadomość. Wiadomość brzmiała tak samo jak temat, ale.... Był tam jeszcze link z jakimś zdjęciem (upload na imageshack). Wiedziałem, że te wszystkie historyjki, które niedawno przeczytałem to fake, więc odważyłem się tam wejść. W tej chwili moje życie już nie będzie chyba nigdy takie samo... Nawet teraz pisząc to objawia się ta twarz... To niepokojące zdjęcie ciągle miga mi przed oczyma, mój komputer wyłącza się tak jakby na sekundę, ale kiedy koło mnie siedział kolega mówił mi, że nic się nie dzieje... Nie wiem co teraz zrobić, chyba udam się do psychologa, a potem zrobię coś innego...

LINK DO ZDJĘCIA....

http://img40.imageshack.us/img40/787/pndudie.png

Pamiętajcie, wchodzicie na własną odpowiedzialność... Jeżeli skończycie tak jak ja.... Przykro mi, naprawdę.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Dość ciekawe, ale to jest scam i fake, nie wierzcie w to...

Serio nie oglądaj tych filmików! Mnie się nagle zachciało od nich grać w Metina! MAM PROBLEM

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Hmmm przeczytałem to dzisiaj i co mogę oznajmić .

Nudne i spać mi się bardziej chce .

Tam nie ma nic co może przestraszyć .

Najbardziej zainteresował mnie ten artykuł o tej kobiecie z nogami pająka co przez nią popełniła samobójstwo tamta dziewczyna .

9368_gold.png

Opublikowano

zwykle bajeczki obejz sobie horror jasno wlosa dziewczyna lub pile

Oczywiście wiem że to bajeczki ale raz na jakiś czas trzeba poczytać takie rzeczy żeby się po śmiać a czasami nawet przestraszyć ; ]

9368_gold.png

Opublikowano

Hahaha ja mam z tego beke :D Ja się tego nie boje tylko się śmieje :D Uwierzcie mi w kilka lat temu przeżyłem gorsze rzeczy.

9cd5f804379a.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...