Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smile Face

Smile Face  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste? za usuni?ciem jego tre?ci na forum?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam ,ale chciałbym zgłosić propozycję wykasowania wszelkich danych o smile facu i jego ikonach.

Na forum przebywają różne młode osoby (w tym ja) które są słabe psychicznie lub strachliwe.

Gdy widzę Smile Face mam dreszczę i mało nie wymiotuję ,a do tego zaczynam unikać MPC w obawie o niego.

Na Forum nie byłem od paru godzin w obawie o właśnie niego ,bo jakiś user sobie w awatarze go wkleił.

Wiem że na forum przebywa dużo młodych osób dla których to może okazać się straszne i forum wiele może na tym stracić.

Ja sam tutaj nie będę zaglądał ,a o decyzji jakoś się dowiem.

Jeżeli chcecie to możecie mnie wyśmiewać ,mnie to nie rusza.

Każdy się czegoś boi.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Wyśmiewać się nie będę.

Ludzie po 16, 17, 18 lat mogą się bać nawet takiego czegoś.

Co prawda mnie te obrazki nie przeszkadzają ani nie straszą ale jestem za usunięciem.

Dużo, bardzo dużo ludzi na tym forum mają po -15 lat, a właśnie w takim wieku wszyscy (no nie wszyscy) mają stracha przed takim czymś.

Ludzie, nie myślmy tylko o sobie..

@edit, edit2, edit3 i edit4

Coś dzisiaj klawiatura się psuję :|

Opublikowano

Już sie domyśliłem

To coś co wyskakuje tak nagle ?

Ten stwór taki ? ;p

Na początku jak mi to kuzyn pościł to sie wystraszyłem.

Ale to przezwyciężyłem po jakimś czasie ..

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

Opublikowano

Ja jestem dosyć strachliwy (chodzi mi o słabą psychikę ,jeśli chodzi o strach) ,dlatego się tego boję :(

PS.Użytkownik "Bogusłaf"(Czy jakoś tak) ma to na avatarze i sygnaturce ;/

1282649553-U148832.jpg

Opublikowano (edytowane)

Biedaki ze słabą psychiką ja jakoś mam 15lat i mnie to nie rusza w żaden sposób

Jestem na nie wg mnie to tylko obrazek a wy pewno autosugestią wmawiacie sobie że to jest straszne

Po za tym nawet jak to usuną pewne osoby dopilnują by to wróciło

PS: Coś dla was ode mnie a teraz sie bojcie www.MPCForum.pl

Edytowane przez Lord Makin

s2c77Oa.png

Opublikowano

W trosce o zdrowie psychiczne i nie tylko naszych użytkowników pozytywnie rozpatrzyłem prośbę.

Temat został usunięty. Wszelkie przyszłe wolno, a nawet powinno mi raportować.

Pozdrawiam,

Lord Makin

EXPmIpC.gif

Admin Cienia
Opublikowano

Hola, hola, ja również chciałbym się wypowiedzieć. ;) Nie chcemy ograniczać użytkowników ze względu na to że jeden boi się patrzeć na "buźki" Powiem ci szczerze, w internecie czychają dużo gorsze zjawiska niż "smile face" Jeśli to tak na poważnie to jest na internecie oficjalny plugin o nazwie adblock, blokuje on nie chciane obrazki, w nim możesz sobie ustawić blokadę na dany obrazek, więc w nim pokombinuj.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Ja sobie teraz zablokowałem wszelkie obrazki więc nie będzie kłopotu ,ale jak pisały wcześniejsze osoby - każdy może się bać.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Ja jestem za. I to jak najbardziej. Osobiście mnie to nie rusza, ale sama z dzieciństwa mam uraz do Muminków xD. Nie żartuję teraz.

Dlatego w tej sprawie jak najbardziej popieram Makina. Tym bardziej, że sporo na forum młodych ludzi, a nie każdy ma silne nerwy itp.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

W sumie racja..

Z jednej strony ograniczać wypowiedzi użytkowników nie chcemy, ale po co dodawać bezsensowny spam w formie "strasznego" obrazka czy filmiku..

Są od tego fora, więc jeśli niektórzy szukają wrażeń to wystarczy znaleźć tematyczne serwisy i po kłopocie.. MPC to forum o grach, a nie strachu ;)

Don't feed trolls ;]

Admin Cienia
Opublikowano

Jeśli piszecie że jesteście za to nie rozumiecie pewnych rzeczy jeszcze, poradę dałem, zostaje jak było ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...