Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Opis Paru Serwerów Które Mi Sie Podobają.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To mój ranking serwerów jeżeli któryś wam sie spodobłl daj +

1.Na pierwszym miejscu Imetin raty wszystko 999 % serwer bardzo fajny niestety bony generalnie tak jak na pl ale są hwangi i 6 skilli na kazdą postać.w 3-4godziny mamy 60-70 lvl a drop yang bardzo duzy na tym serwie nigdy nie zabraknie wam kasy.Skille z M na G jednym kliknięciem wbijamy.

Niestety na P trzeba się bawić kamieniami duchowymi.POLECAM

2.Drugie miejsce zajeła novamt2 serwer sirus exp mniejszy niż na Imetinie ale bony są dobre np 2,5k pz czy nawet 4k pz.Drop yang tez mniejszy ale powiniscie mieć kase na tym serwie.Skille normalnie wszystko u npc.

3Trzecie miejsce serwer mistic-world jest to serwer z jeszcze mniejszymi ratami ale dopracowani . Na serwie nowe misje u ucznia biologa , ku dropiące z mobów i yang generalnie w postaci sztabek bo z mobów nie za dużo leci ich z metka szkaty i kamienie duchowe ze szkaty moze wylecieć np

pierscien expa marmur blogoslawieństwa itp.

Są to fajne serwery jeżeli tez tak uważasz daj + jak nie to nic bo trochę nad tym pracowałem.

Miłej gry

Opublikowano

1.Na pierwszym miejscu Imetin raty wszystko 999 % serwer bardzo fajny niestety bony generalnie tak jak na pl ale są hwangi i 6 skilli na kazdą postać.w 3-4godziny mamy 60-70 lvl a drop yang bardzo duzy na tym serwie nigdy nie zabraknie wam kasy.Skille z M na G jednym kliknięciem wbijamy.

2.Drugie miejsce zajeła novamt2 serwer sirus exp mniejszy niż na Imetinie ale bony są dobre np 2,5k pz czy nawet 4k pz.Drop yang tez mniejszy ale powiniscie mieć kase na tym serwie.Skille normalnie wszystko u npc.

3Trzecie miejsce serwer mistic-world jest to serwer z jeszcze mniejszymi ratami ale dopracowani . Na serwie nowe misje u ucznia biologa , ku dropiące z mobów i yang generalnie w postaci sztabek bo z mobów nie za dużo leci ich z metka szkaty i kamienie duchowe ze szkaty moze wylecieć np

Po 1 zakup słownik ortograficzny

A po 2 Imetin to najgorszy server jaki jest (zbiorowisko dzieci itd...) Wszyscy na is latają niczym Yitian2

Opublikowano

Popieram przedmówcę, mierne serwery.

sygna.jpg

Dopóki walczysz - jesteś zwycięzcą.

Krew jest potem bohaterów.

Już wkrótce...

shadow.jpg

Poznaj prawdę...

Ludzka rasa jest pod wpływem masowej hipnozy.

bilde.jpg

Opublikowano

Są to fajne serwery jeżeli tez tak uważasz daj + jak nie to nic bo trochę nad tym pracowałem.

Miłej gry

Aha fajnie xD

Dyskusje prowadzimy w odpowiednich tematach ;)

To jest ukryta treść, proszę

Tu znajdz swój serwer jeśli chcesz się pochwalić to w publikacjach.

To jest ukryta treść, proszę

również wyszukaj temat serwera.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...