Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycofanie chargebacka. Poradnik "wuja szperacza" nie pomogl.

nikon25582

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

po wejsciu 100lv chcialbym odbanowac swoje konto ktore sam zbanowalem porpzez chargeback. Wycofalem kase na wlasne konto PayPal. Slyszalem rozne opcje jak odbanowac. Tel. do PayPala - dzwonilem ze sie pomylilem itp oni odpowiedzieli ze nie sa w stanie nic zrobic i mam sie z JM skontaktowac to podarowalem sobie dalsza rozmowe. Wyslalem 2 maile do JM na [email protected] i [email protected]. Slyszalem rowniez ze mam im oddac kase z mojego PayPala. Nie da sie wyslac kasy im na maila. Zeby oddac kase za dane konto musze sie wbic na nie i kupic silki, lecz jest zbanowane. Bezposrednio do JM kasy nie wysle bo mozna to tylko zrobic poprzez ich oficjalna strone po zalogowaniu sie na konto. Moje pytanie brzmi jak odbanowac postac po chargebacku ktory zrobilem sam przy pomocy wlasnego konta PayPal? Poradnik wuja szperacza czytalem kilkakrotnie i tam nic nie ma o chargebacku zrobionym z wlasnej woli. Dziekuje.

Opublikowano

Z tego co sie orientuje to wogole nieda sie odbanowac konta po chargeback.No ale zawsze mozesz dac passy dziecia i oni wbija ten 100lvl za 100 lat =D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...