Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ps3 Piraty

ssssssaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yhym znasz sie tak ze myslisz ze kazda konsola ma dokladna date wyganiencia ze kazda konsola po przerobieniu ma dokladnie 365 dni ,,zycia" akurat mojemu koledze po 6 mies padla konsolka wiec zamknij jape jak sie gówno znasz

RMCF

Opublikowano

Po co się sprzeczać? Wiadomo że każdy ma swoje inne zdanie, ja osobiście nie przerabiam PS3. Ponieważ gram tylko przez sieć, bo przecież to sprawia najwięcej radochy, prawda?

Opublikowano

Ale wy to kupa debili naprawde ,

Jailbreak inaczej wasz hack nie psuje konsoli , czy ci sie trafi ban zalezy, jesli zrobisz jakiegos updatea czy konsola ci wysle jakis problem do Sony i oni to zidentyfikuja dostaniesz bana . Nie dzieje sie to czesto. Moja pierwsza premierowa konsola dostala yloda po 8 miesiacach potem mialem konsole przez dlugi czas i nic . To tylko szczescie . Nie piszcie jak gowno wiecie.

wakow9.png
Opublikowano

ZeNgatSu sam pisałeś że przerobiona konsola pada po 1 roku a teraz mowisz ze tam na górze sie gówno znajda czyyyli ty tez :) ja to napisalem z wlasnego dostwiadczenia niewiem czy jego konsola zepsula sie przez jailbreak czy sie przepalila czy cos. Ale po prawie półrocznym graniu zepsułą mu sie mi nadal chodzi... nie pisalem ze to przez jailbreaka tylko jak bylo ZeNgatSu nupku;]

RMCF

Opublikowano

a ja cik napisze ze nie znam przypadku zeby komus ten cfw zniszczyl konsole w CFW 3.55 jest taki sam jak kazdeofw jak od sony tylko ze na nim mozna odpalac kopie nie psuje konsoli konsole jedynie moze zepsuc zle uzytkowanie nia lub nawalanie non stop 24/7 i do tego konsola nie ma miejsca na wylot powietrza np stoi przy scianie wiec tyle z mojej strony popytaj sie ludzi a nie tylko kumpli ehhh...

Opublikowano

Zgadzam się z up

A proszę mi nie mówić ze ps3 fat 40 Gb jest awaryjna :]

Mam ja od 24 grudnia 2007r

nie przerabiam bo stać mnie było an ps3 to i na gry na ps3 tez mnie stać :]

• 2 lata później...
Opublikowano

hahaha

jak czytam te 4 ostatnie komentarze to mi się rzygać chce banda

dzieciaków i noobów nie obeznanych w temacie gówno się znacie pada po

czasie roku większej bzdury nie słyszałem gówno się znacie kretyny jeśli

nie macie żadnego pojęcia na ten temat to zamknąć ryje a co do autora

wpisz sobie w google CFW 3.55 Kmeaw pozdro znajdziesz tam all

A mi się chce żygać jak czytam twoją wypowiedz, pokazuje właśnie że jesteś wieśniakiem bez kultury. Jeżeli już się wypowiadasz to używaj kultury przy tym, nie znasz innych słów niż te co użyłeś? Co do piractwa zgadzam się w 100% z nimi, osobiście posiadam konsolę nie przerobioną i jestem przeciwnikiem piratów. Dla mnie osoby które przerabiają konsole i ściągają gry z sieci są i powinni być traktowani jak złodzieje telefonów komórkowych albo samochodów czyli powinni iść do więzienia bo przez nich tracą gracze. Jeżeli jest się prawdziwym graczem to powinno się grać w oryginalne gry i kupując grę powinno się dać zarobić producentom gry z szacunku za włożoną w nią pracę i wysiłek. Nie ma tłumaczenia dla tego procederu że nie ma się kasy, nie ma się bogatych rodziców? Skoro tak to po co kupować konsolę wiedząc że nie stać cię na gry? Osobiście posiadam 140 gier oryginalnych na xbox360 i prawie wszystkie na ps3 oczywiście te jedynie na ps3 których nie mam na xbox... Sam nie jestem bogaty ale jestem uczciwym graczem i kupuję tylko oryginały, xbox360 mam od 2,5 roku i działa mi rewelacyjnie nie jak moim znajomym którzy przerobili konsolę nie wyzywaj mnie od dzieci mam 27 lat graczem jestem od jakiś 10 jeszcze pamiętam jak grałem w psx(wspaniałe chwile) i znam się co nieco na ten temat i ci którzy pisali że konsola się psuje po przerobieniu mają rację w 100% po jakimś czasie ona psuje się...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...