Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ps3 Piraty

ssssssaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. mam taki problem , kupilem sobie ps3 i sciaglem sobie kilka gier z internetu (piraty) i nie wiem jak wnie zagrac .

moze dal by ktos tut'a lub cos

za pomoc dam + i 5

Jeżeli podobają Ci sie moje tematy daj + :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak każdą konsolę trzeba najpierw przerobić. Poszukaj w google: PS3 przeróbka i coś powinno wyskoczyć dobrego. Osobiście nie polecam przerabiania PS3, wole kupować oryginały, ale to tylko moje zdanie...

Wróciłem ;]

Opublikowano

Wy jesteście naprawde tępi dawać 1000zl za konsole i potem ją przerabiać a nóż ci coś nawali? gwarancji nie masz to raz druga sprawa to multiplayer mi np daje najwięcej radochy granie na multiplayer.Osobiscię kupuje sobie co 2-3 miechy jakąś gierke i jest ok nagram się w 1 kupię 2 .Podsumowując Przeróbka +Ban na konsole +brak gwarancji =Nowa konsola .Pozdro

Ach cr7 klekaj przed mistrzem Messim=)

Opublikowano

Ja tam zrobiłem CFW 3.55, pobrałem pare gierek, gram przez psn, bana nie dostałem, krótko mówiąc, nie narzekam. Gry kupuję nadal, ale pobieram te których nie ma w polsce, albo te z psn, jak np. burn zombie burn, czy move heroes

Niszczę system XP'kiem, a wszyscy co mają W7 to zdrajcy i powinno się ich roszczelać.

Opublikowano

Przerobisz i nie masz kłopotów, jak masz cfw od kmeaw, on działa na wszystkich konsolach

Niszczę system XP'kiem, a wszyscy co mają W7 to zdrajcy i powinno się ich roszczelać.

Opublikowano

Stop hackerom PS3 Stop Stop.Przerobiona konsola po roku się psuje,jeśli masz pieniądze na drugą konsole to czemu byś nie miał kasy na gry na PS3 ??

zbyt duża sygna

Opublikowano

Musisz zrobić spoofa, a jest to ryzykowne, stary żeś se nagrabił, nie updatuj do czasu, aż odkryją jakichś sposób na 3.60

Opublikowano

Nie polecam Ci przerabiać PS3 , niestety ale taka konsola jest narażona na uszkodzenie, w postaci wirusów w grach pirackich (!) , no i nie wiem jak Ci to wytłumaczyć, ale żywotność takiej konsoli spada do minimum... po roku konsolka pada :)

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

Nie radzę przerabiać PS3. Kumpel ściągał gry, przerobił swoją fatkę 40 GB, i tak wirusy opanowywały konsolę, konto mu zbanowali, aż po 6 miesiącach PS3 siadło tak, że poszło na elektrośmieci. A ja mam fatkę 80 GB z oryginalnym softem i nie narzekam.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie przerabiaj kupilismy sobie z qmplem ps3 w tym samym dniu on przerobil ja nie minelo pol roku mu konsola nie dziala ( siadla wlacza sie zielone swiatlo a zaraz czerwone) a mi nie przerabialem a chodzi bez problemowo ! a idzie u mnie jakies 12h na dobe :P bo to siostra pogra itd wiec jak chcesz przerobic licz sie ze dlugo konsola nie postoi

RMCF

Opublikowano

hahaha jak czytam te 4 ostatnie komentarze to mi się rzygać chce banda dzieciaków i noobów nie obeznanych w temacie gówno się znacie pada po czasie roku większej bzdury nie słyszałem gówno się znacie kretyny jeśli nie macie żadnego pojęcia na ten temat to zamknąć ryje a co do autora wpisz sobie w google CFW 3.55 Kmeaw pozdro znajdziesz tam all

Opublikowano

ty zamknij ryja nobqu idz lepiej w metka pograc hahah jak sie nie ma PS3 to sie nie wchodzi na takie tematy bo suyf robisz dziecko widac ze 1gimnazjum omg te no laify

Opublikowano

ZenGaTsu lepiej ty idz tam gdzie twoje miejsce - do bambra, bo swoja postawa taki poziom prezentujesz.

Forum jest od tego, aby kazdy wyglaszal swoje opinie bez wzgledu na to jaka ona jest czy prawdziwa czy falszywa. Tak sie sklada ze jedynym nie znajacym sie tutaj to jestes ty. twoje argumenty opieraja sie tylko na wyzwiskach innych, wiec zamilcz w kewstii znajomosci PS3.

Do topicu

Prawda jest taka ze wyszly serie PS3 bardzo podatne na uszkodzenia i mniej, jak narazie najmocniejsza pod wzgledem najmniejszej liczby awaryjnosci jest "fat" 80GB, niestety grube "chlebaki" 40 gb i 60 gb sa najbardziej awaryjne ze wskazaniem na ta z mniejsza pojemnoscia dysku. Nastepnie jest 250 gb slimka a dopiero na 2gim miejscu jest 320 GB slim.

Moja rada jesli chcesz spiracic sobie czarnule to kupic fat 80 gb i od razu od tego samego sprzedawcy zakupic wiekszy dysk, potem sobie ja przerobic i grac ile fabryka dala :) Jednakze polecam nie przerabianie PS3, daje to wiecej mozliwosci i korzysci plynacych z orginalnych gier no i nie przerobionej konsoli rzecz jasna.

PS. Zengatsu sorry za brak zwrotow grzecznosciowych, ale bylo to konieczne i pozwolilo znizyc poziom wypowiedzi do "twojego", tak abys zrozumial przekaz.

@down

kolejny przyklad "twojego" buractwa.

Kogo obchodzi co ty masz w domu lub czego nie masz, w zwiazku ze spiraceniem Ps3, moze od razu Ci wyjasnie, tyle nas to obchodzi co imie i nazwisko Ministra spraw wewnetrzych i admin w San Marino

Opublikowano

ja nie mam pojącia o PS3 weź gościu się nie odzywaj jak nie wiesz tak się składa że mam 2 konsole jedna na OFW 2 na CFW więc nie piernicz mi bzdur żadna konsola ani razu mi się nie zacieła i nie mam z nimi żadntych problemów jak napisałeś ten stare wersje 40/60gb to syf psuja sie bardzo szybko w mich ps3 mam dodatkowe chlodzenie dokupione wiec nie mam czego sie bac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...