Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóz mam problem z znalezieniem takiego priva jak Cabal Alpha czyli mi chodzi tylko i wyłoncznie żeby costume były u npc i inne fancy itemy...

Niegram na alpha z powodu że jest nowy client z xtrapem a mi niewiem czemu niedziałają mi privy z Xtrapem .Prosze o pomoc w 2 problemach czyli Xtrap i znalezienie priva bez xtrapa zle żeby miał costume itp u npc [niechodzi mi o capelli i proca tylko inne]Prosze o szybką odpowiedź!!!

SORY ZA ORTOGRAFIE

PoZdRo!! ;* <3

sygnasebydcopy.jpg

Uploaded with ImageShack.us

sygna by me

Opublikowano

Raport :

To jest ukryta treść, proszę

Przeczytaj sobie, jak powinieneś nazywać tematy.

@topic Hmm, wiesz co moje zdanie jest takie, zrobili nowego klienta dlatego, że było pełno frajerów którzy używali Haków. I teraz każdy mówi, że ma problem z X-trapem a to jest ...

Masz spis serwerów. Polecam Ci Ipu Cabal, nie ma x-trapa jest taki jak Cabal EU, tylko większe raty. Hmm, innego nie znam co jest taki jak Alpha. Przynajmniej ja gram na tym serwie.

Kappa.

Opublikowano

Powiedziałem coś ?? Przeczytaj regulamin, nie robimy triple postów... Raport. Co do tematu.

Str :

Musisz się zarejestrować, potem kliknąć w Download i ściągnąć całego KLIENTA! Najlepiej programem Flash Get

Link do Flash'a :

Lub : Kliknij w ten napis.

Mała instrukcja :

1. Robisz konto na str (stronie) Wbijasz w zakładkę "Download" I tam masz full klienta.

2. Jak ściągasz pamiętaj, patrz na stronie jaką plik ma pojemność, pewnie dlatego nie chce Ci się zainstalować.

3. Instalujesz robisz update'a i start cabal. Cała filozofia.

Jakiego masz wina??

Kappa.

Opublikowano

50% na 50% dlatego że wlanczam IPUCabal_Reloaded i 2 razy pasek sie robi póżniej karze czekać ok czekam i pożniej daje docelowy [gdzie ma mi ściognoc] dalej daje Next i pokazuje mi sie jakaś tabel "Space" i pisze tylko tam to : [ obrazek dysku]C: [obrazek dysku] D: [obrazek dysku]E: i niemoge zmieniać z C to ok dałem też docelowy C i nic klikam 2x Next i dalej mi sie tamto "Space" Pokazuje jak chcesz moge Ci na GG dać screeny.

sygnasebydcopy.jpg

Uploaded with ImageShack.us

sygna by me

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...