Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Plik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem z plikami w pack. A otóż to : potrzebuję pliki do pack z :

widoczne:

-zwykły,

-srebrne,

-złote,

-królewskie,

-epickie hwangi.

-całe eq smoka ' jak na elitemt2 '

-szafir,

-niebiańska,

-szmaragd stal.

i jakby jeszcze dało radę to niemieckie bronie , ale one nie muszą być , ważne aby były te wyżej wymienione . Jeśli ktoś ma , niech mi UP'nie , Proszę Was. Lub jakby ktoś mógł zrobić je. Nigdy mi to nie wychodzi. Zawsze coś źle mi wyjdzie , i jak było widać , np. szmaragd, dodam złote hwangi , to potem nic nie widać . No po prostu nie potrafię tego zrobić. Jak ktoś mi upnie takie pliki lub je zrobi , daję tygodniowy limit ' + ' lub ' - ' . naprawdę .

Z góry dzięki.

Opublikowano

@up

tam jest tylko chyba eq smoka widoczne. Chodzi mi dokładnie o pliki . Icon.epk /.eix pc.epk/.eix pc2 root locale_pl item.epk /.eix

Opublikowano

Kolego , nikt się nie będzie specjalnie dla Ciebie bawił w edycje clienta przez kilka dni..

Poczytaj parę poradników , które na pewno tu znajdziesz i zabieraj się do pracy -.-

sygna.jpg

Dopóki walczysz - jesteś zwycięzcą.

Krew jest potem bohaterów.

Już wkrótce...

shadow.jpg

Poznaj prawdę...

Ludzka rasa jest pod wpływem masowej hipnozy.

bilde.jpg

Opublikowano
Kolego , nikt się nie będzie specjalnie dla Ciebie bawił w edycje clienta przez kilka dni..

Poczytaj parę poradników , które na pewno tu znajdziesz i zabieraj się do pracy -.-

tak więc. :

To nie są 2 dni roboty, tylko z 15min.

nie chodzi mi o całego clienta, jeśli mógłbyś zauważyć , tylko o podane pliki .

łatwo Ci mówić , ' zabieraj się do pracy ' , owszem , mogę się wziąć , ale co mi po tym , jak i tak nie wyjdzie ? Widzę, eq smoka, szmaragdy,niebianskie,szafirki,cesarskie,krolewskie, ale nie widzę złotych i srebrnych . Do plików PC,pc2,icon itp. wgrywam wszystko niby ok, jak wgram do root , to wtedy już nic nie widzę..

Opublikowano

@Up To się postaraj. Mi zawsze coś z klientem nie wyjdzie. Uczę się metodą prób i błędów.

No forum nie dajemy gotowców. Tutaj sobie pomagamy.

Do pracy rodacy!

korneleknew.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...