Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WarRock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Pewnie był taki temat ale nie będę szukał go pośród 100 topiców z nazwą "pomusz plax plax" "warrock problem- pomusz plax noob plax".

W opcji szukaj też nic nie znalazłem.

Więc mam taki problem. Gram sobie z 2 rundki i zawsze w menu jak coś kliknę, warrock się zawiesza a w menedżerze zadań pisze "Brak Odpowiedzi".

Odpowiedzi dla potencjalnych spammerów:

- Nie mam hacków na kompie

- Reinstalowałe kilka razy

Proszę pisać sensowne wypowiedzi bo za każdy malowartościowy post będę raportował.

Opublikowano
Gram sobie z 2 rundki i zawsze w menu jak coś kliknę, warrock się zawiesza a w menedżerze zadań pisze "Brak Odpowiedzi".

Jak grasz w pokoju to gdzie jest u ciebie menu ? Najlepiej wrzuć tutaj screen'a. Przypuszczam, że może być to spowodowane złym zainstalowaniem warrock'a, pewnie jak pobierały ci się patche przerwałeś i później wznowiłeś i nie do końca wszystkie pliki ci się pobrały ( ale nie wiem czy to dzieje się i u ciebie, dlatego najlepiej gdybyś powiedział dokładniej albo wrzucił screen'a.)

k2networkiv2.png
Opublikowano
Nie... Zainstalowany dobrze. Chodzi o to, że wychodzę z rooma i daje np. search i brak odp.

Nie trzeba duzo szukac klik pare tematów pod twoim :)

@topic

Ja mam tak samo tylko ze w menu albo na roomie, albo jak mapa sie ładuje -.-

- zaraz ide

- gdzie ?

- jeszcze nie wiem.. :DD

- odpowiedzi zaznaczajcie ptaszkiem

- a długopisem można ?

OWNED xD

Opublikowano

wejdz w start>uruchom> i wpisz "regedit" potem>HKEY_LOCAL_MACHINE>SOFTWARE i znajdz warrocka i usuń z rejestru wszystkie pliki i zainstaluj ponownie. Powinno pomóc.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...