Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, a więc mam dylemat -

Posiadam:

-Fms +8 śr 20 Kd powtora +3 i puste

-Koziki +9 um 6 2x spalone

-koziki +9 śr 10 2x spalone

W czym expic najlepiej ? Gram Ninją Daggerem. Więc myślę, że Kozikiami z 6 um. (Z Zasadzki nimi walnąlem w ezo słabsze za 6k z krytem :D 30 lv)

Fms wiekszy dmg z miecza, ale jak walnę raz a dobrze z zasadzki to po co się męczyć uderzaniem jak wystarczy F1.

Proszę o pomoc, Bd + i 5*

~pozdrawiam, Marcel.

2030219368.png

S26 20 +

"Wyjdź z domu może pod twoim blokiem napierdalają się magowie" ; ]

Opublikowano

Do expa zdecydowanie fms, a do pvp kozy.

Ps. Widac ze klamiesz z tym krytem -.-

Bd sie bujał narazie w tych z um, sprzedam te z śr wbije 35 bojowiec i wtedy fms.

Co do `PS` Czemu miałbym kłamać ? Skoro mam Zasadzke na m6, Czerwone ubranie z bonem wartosci ataku. - Wszystko jest możliwe.

Dla wszystkich +.

/ prosze moda o zamknięcie.

2030219368.png

S26 20 +

Opublikowano

daggerem z boja... chyba cie coś boli. dagger to nie body czy WP, dagger w expie używa skilli, a sztyletami są one 2x silniejsze (próbowałem) ja np. psom z zasadzki na M3 sztyletami na 5lvl wale 3-4k a mieczem na 5lvl 1-2k dmg ! to samo sie tyczy wszystkich mieczy i sztyletów jakie przetestowałem (czyli wszystkie w zakresie 5-30lvl) a do tego kozami bijesz 6 razy a fms 4 tylko. kup kozy z um jak największymi, i możesz spota jednym ciosem zasadzki rozwalić w 3sekundy, a nie 15 sekund z boja.

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do4story przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowałem sie na postac na4story napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisałem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając

słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

Ps. jak oni to robią czy ja tez tak mogę muszę kopić korbę czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Opublikowano

I jeszcze pytanie, gdzie expić Tym daggiem :D ? Zależy mi na szybkim expie.

2030219368.png

S26 20 +

Opublikowano

możesz próbować na BO, pustynia, ewentualnie na poli w v2, ale nie wiem czy dasz radę

Mam głęboko w d***e, czy dasz mi add.png czy delete.png.

Jeżeli Ci naprawdę pomogłem kliknij w grafikę znajdującą się poniżej.

pajacyk1.jpg

Ciebie to nic nie kosztuje, a możesz pomóc głodnym dzieciom!!!

Opublikowano

Najlepiej luruj ile się da a później samemu na bo albo do v1 ;)

logo1yk.jpg

Tylko życie... poświęcone innym warte jest przeżycia.

Zbieram plusiki ' + '

Opublikowano

nie luruj tracisz drop tylko. exp na pustyni/ezo lub w v1 z marmurkiem jak cie stać.

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do4story przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowałem sie na postac na4story napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisałem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając

słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

Ps. jak oni to robią czy ja tez tak mogę muszę kopić korbę czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...