Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Denerwujący komunikat?

Pixel Sharder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam sciągnałem dzis haka no i po ok 5/10 min gry zacina sie i komunikat pamiec nie moze by read istrukcja z pod bla bla bla co może by przyczyną?

Opublikowano

Wiesz co? Najprędzej to chyba ten hack...

Jeśli sama gra działa normalnie, a z hackiem się pierdoli, to chyba oczywiste co jest przyczyną?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano
Wiesz co? Najprędzej to chyba ten hack...

Jeśli sama gra działa normalnie, a z hackiem się pierdoli, to chyba oczywiste co jest przyczyną?

Niezawsze mój drogi, ja nie czituje od końca kadencji MPH dzisiejszego VIP'a i jak mi gre przytnie to ratuje tylko

alt+ctrl-delete zeby nie było jestem po formacie i kompa mam jak na dzisiejsze czasy dobrego .

Oh every time I close my eyes

Pamiętasz dojrzewanie? Niezapomniany klimat

I see my name in shining lights

Pierwsze balety, amfetamina i tanie wina

A different city every night oh

Blauki spędzone w kinach były całym naszym światem

I swear the world better prepare

Pierwsza miłość i pierwszy foch przyjęty na klatę

For when I’m a billionaire

Opublikowano

mniej wiecej wyglada to tak:

sorka ze tak dlugo tego screena robilem ale tym razem trwalo to ok 13 min. Ściągałem już mase hackow dopiero ten dziala;o.

post-53608-1237994910_thumb.jpg

Opublikowano

za mała pamiec wirtualna ,albo wez innego cheata pobierz

Opublikowano

Jakis sprawdzony macie? jestem juz zmeczony pobieraniem niedzialajacych hackow...

PS Sciągnołem nastepny tylko rozniacy sie tym ze wyskakuje blad microsoftu wyslij/niewysylaj

Opublikowano

Mi tez takie cos wyskakuje, a mam 3gb ram i GeForce6400+( czy cos takiego, bardzo wydajna), uzywam hacka Rock'a

Jestem w tych 98% co słuchają hip-hop'u, techna, rap'u, ale nie mam nic do tych "odmieńców" co nie słuchają. Jeśli się ze mną zgadzasz wstaw to do sygny.

888108.jpg

TWÓJ STARY JE BANANY xD

18706.png

23998.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...