Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zawsze musze miec jakis problem wiec mam do was kolejna prosbe o co chodzi z tym:

bladcu.png

Uploaded with ImageShack.us

sciazka jest dobrze ustawiona napewno a dalej nie chce uruchomic go, z EDX loader mam inny problem, bo tworca tematu o EDX Loaderze powinien dokladnie pokazac jak to ustawic.Nawet nie moge tak ustawic bo jakies bledy wyskakuje nie wiem czy tutaj tez trzeba sciagac nowego loadera czy jak...

Prosze o POmoc z gory dziekuje

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

sluchaj w srodir.ini wpisz scieche do silka np. D:\Program Files\Silkroad\sro_client.exe no i zapisz i powinno Ci dzialac run Client w ibocie

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

w Srodir.ini dodaj do każdego // a jeżeli się nie uda to tam gdzie spacja daj %.

@up. Czemu dają ci - ? , Dałem Ci plusa żeby się zrównoważyło

Opublikowano

w Srodir.ini dodaj do każdego // a jeżeli się nie uda to tam gdzie spacja daj %.

@up. Czemu dają ci - ? , Dałem Ci plusa żeby się zrównoważyło

teraz to zes mu namieszal....

nie rozrozniasz / od \ ?....

sprobuj podwojnych \\

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

Dobrze odpowiedziałem a jakiś typ wstawia minusa mi tak działa wpisz cala ścieżkę do silkroada normalnie jak ja napisałem nie musisz mieć \\\ nie wiadomo ile tych znaków... mowie jak masz silkroada na dysku D w folderze program files i w folderze silkroad wpisujesz D:\Program Files\Silkroad\sro_client.exe spróbuj i zobacz czy Ci działa mi działa wiec tobie tez powinno

@Edit

Skoro nie ma więcej pytań znaczy ze wszystko działa proszę o zamkniecie tematu ;)

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

@up Zamknę temat dlatego, że go odkopałeś. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...