Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko posiadam haki ale zrobili 2 dni temu upgrade servera i chyba powinienem zmienić global_unpacked_35.7.2. na inny?? czy musze całe haki zmienić ?? Nie zatrzymuje mi juz Xigncode ??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hah.. andrew_seul sam zaraportował własnego bypassa ponieważ ktoś ominął zabezpieczenia i czerpał profity. Każdy kto się tym troszkę interesuje a nie tylko ciągnie jak pijawka wiedział, że w ten czwartek będzie to spatchowane. Tym razem bypass będzie posiadał inne zabezpieczenia oraz będzie skompilowany do pliku exe, dlatego jedyna możliwa droga hacku to wyłącznie kupno od andrew :). Cena to 300kk albo 70Euro. Jest wysoka, dzięki czemu odstrasza pijawki przez co malo osób ma hacki i wszystko działa po każdym mainteancie jak sie należy. Sam andrew napisał, że posiada 4-5 dróg jak uaktywnić hacki, przedwczoraj gdy robiłem mu nowe logo do strony powiedział że w przeciągu 2-3dni wszystko będzie gotowe gdyż musi wprowadzić tylko kilka fixów do nowej wersji którą stworzył.

• 2 tygodnie później...