Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] DostałEm Bana I Nie Wiem Za Co!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie znalazłem nic satysfakcjonującego odnośnie tego tematu więc proszę Was o pomoc. Tak jak w temacie...

Pewnego pięknego poranka gdy odpaliłem metka patrze, a tu komunikat: konto zablokowane! To było ok 2 tyg temu. Do tej pory nie dostałem żadnej informacji na maila. Jak mogę złożyć odwołanie skoro nawet nie wiem za co dostałem bana. W sumie mogę się domyślać za co, ale nie będę o tym otwarcie pisał bo te forum jest dość znane i mogą się tu kręcić... Tak więc pytam: Jak mogli mi dać bana bez uzasadnienia?!!!

Legenda
Opublikowano

Rodzai kar jest dużo, jeżeli grałeś na kamer modzie masz bana na miesiąc bodajże. Dam Ci linka tu możesz złożyć odwołanie od bana:

To jest ukryta treść, proszę

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

W spamie też nic nie ma. Codziennie sprawdzam pocztę. I jak mogę złożyć odwołanie skoro nie mam klucza i sumy kontrolnej potrzebnej do tegoż odwołania... A jeśli chodzi o cheatowanie to zablokowałem pliki w hshield to były pliki ahnrpt.exe i hslogmgr.exe. W dodatku zmieniłem w pliku ahnrpt.ini mail na który wysyła logi. Wydaje mi się że po prostu ktoś mnie podkablował bo ot tak nie mogli mnie wyczaic... Tak mi się wydaje przynajmniej...

Opublikowano

Pocztę masz pewnie na interi ?

Mi też tam nie przychodzą tego typu maile.Spróbuj przez support się dowiedzieć za co Cię dokładnie zbanowali.

Opublikowano

Nitsu a czytałeś cały wątek?? Wygląda na to że nie. Napisałem wyraźnie że zablokowałem pliki w hshield które wykrywały haki. W dodatku zmieniłem w pliku ahnrpt.ini mail na który wysyła logi. Albo ktoś mnie podkablował albo gm mnie zbanował.

A co do cheatów to owszem, używałem ale bardzo rzadko. Złożyłem odwołanie.

Opublikowano

Może to nic konkretnego... zwykła blokada na miesiąc za wyzwiska ;)

logo1yk.jpg

Tylko życie... poświęcone innym warte jest przeżycia.

Zbieram plusiki ' + '

Opublikowano

Też tak mam. e-mail nie przyszedł ani nic..

2030219368.png

S26 20 +

"Wyjdź z domu może pod twoim blokiem napierdalają się magowie" ; ]

Opublikowano

Tylko pamiętaj jeśli dostałeś bana na dłuższy czas to odwołanie możesz zgłaszać tylko 30 dni po blokadzie.

logo1yk.jpg

Tylko życie... poświęcone innym warte jest przeżycia.

Zbieram plusiki ' + '

Opublikowano
A co do cheatów to owszem, używałem ale bardzo rzadko. Złożyłem odwołanie.

to na 100% zbanowali Cię z systemu za haxy.. nie dawno była akcja i wcześniej też.

napisz do supportu żeby Ci dali powód bana

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...