Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pliki Serwerowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chcę postawić serwer Metin2 ale dawno tego nie robiłem, a pojawiło się tyle różnych plików serwerowych, że nie wiem, które wybrać :/. Pomóżcie jakie pliki są obecnie według was najlepsze? Mi chodzi o takie żeby było na nich jak najmniej bugów, nie chcę żadnych dodatków i nowych itemków na nich :). Za pomoc daję +.

Opublikowano

Jak nie masz doświadczenia Wybierz stare pliki Raina.Są łatwe w naprawie,mnustwo tutk'ków na nie :) Więc Sobie poradzisz.

Jak już nabędziesz więcej doświadczenia Przejdź na pliki nowe SF2010 ;)

Opublikowano

Ok. Masz + :D. A mógłbyś jeszcze opisać co w tych plikach jest nowego? I trzeba do nich jakiegoś specjalnego clienta czy zwykły z 2008 r. wystarczy?

Opublikowano

@up pliki raina są z 2006 roku;d i raczej ci wystarczą ;d 2010 to zmodyfikowane pliki raina ;x i tak jak glinka333 pisał jest do nich dużo tutków i można na nich dużo zrobić ;]

Opublikowano

Ok. Znalazłem te pliki 2010SF ale nie ma nic opisane co w nich nowego :/ Nie wiem które są lepsze. Mógłbyś opisać co w nich nowego? Dam + i 5.

Opublikowano

Mam jeszcze jeden problem :/ Pobrałem pliki z tej strony w 9 partach:

To jest ukryta treść, proszę

Mam program 7zip. Klikam na pierwszego parta i trzeba wpisać hasło. Co kolwiek nie wpisze to się otworzy o_O. Więc wypakowuję jeden znajdujący się tam plik o wadze 784 MB. I mam taki 1 wypakowany plik i co mam z nim zrobić? Nie mogę go niczym otworzyć :(.

Opublikowano

nie pomoge ci za wiele, ale czasem nie mozna zlaczyc plikow tylko dla tegoo ze miedzy nazwami tzn po nazwie danego pliku jest spacja

pomogłem? daj + nic Cię nie kosztuje a może akurat gdy będę coś wiedział to ci pomoge^^