Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zrobić Ts Klanowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgłaszasz się do jakiegoś zarządcy klanu który ma TS'a a na nim SA ....Pytasz go czy możesz założyć pokój na jego TS'ie i uzgadniasz z nim wszystko...moja rada: Wolałbym juz mieć pokoje na czyimś TS niż własny server.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Postawic na kompie!

Plusy:

- Pelno tutkow na necie!

- Calkowicie darmowe!

- Masz ping 0 :D

Minusy:

- Prad.

- Lagi.

- Dodatkowe zamulanie kompa.

Najlepiej to w sumie kupic serwa i sie nie pierdolic :P

Opublikowano

Kiedyś próbowałem postawić TS na swoim kompie. Postawiłem, ale mogą się łączyć z serwerem tylko komputery z sieci lokalnej. A o ile wiemy członkowie klanu z całej Polski. Więc aby mogli łączyć się z twoim serwerem na kompie ludzie musisz mieć zewnętrzne IP.

Kup serwer. Najlepiej na proserwer.pl (płatności nawet za SMS, idealne dla nastolatków, na serwer może się tam składać kilka osóB)

Opublikowano

Kiedyś próbowałem postawić TS na swoim kompie. Postawiłem, ale mogą się łączyć z serwerem tylko komputery z sieci lokalnej. A o ile wiemy członkowie klanu z całej Polski. Więc aby mogli łączyć się z twoim serwerem na kompie ludzie musisz mieć zewnętrzne IP.

Kup serwer. Najlepiej na proserwer.pl (płatności nawet za SMS, idealne dla nastolatków, na serwer może się tam składać kilka osóB)

Skad wiesz ze ma wewnetrzne?

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...