Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi W Minecraft Na Sp I Mp

Manieek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mój problem polega na lagach(raczej e? graficznych) które są wręcz nie miłosiernie uciążliwe wszystko co możliwe w opcjach ustawione na 'off' i mgła zniwelowana na maksa a mimo tnie się na SinglePlayer i MultiPlayer ;/ oczywiście mam czystego pirata bez modów czyli ver. 1.3_01. Komp nie jest zamulony, windows oryginalny i aktualizowany + sp3, antywirus również zaktualizowany nod32 (nie żaden trial czy demo). Komp ma 1gb ramu, karta geforce 5200fx, 4cpu 2,66ghz no i to tyle co mogę wam powiedzieć reszta chyba nie istotna. Jestem nowym graczem i gram pierwszy raz i z tego co widze czy możliwe jest wgranie teksture pack'a tak jak jest w opcjach gry, tekstury by były o 'niskiej' jakości/detalach co by nie lagowało. Jest może inne rozwiązanie?

Opublikowano

Dziwne, ze masz lagi. Ja mam może tylko troche lepszy komp od ciebie, ale mi wszystko płynnie idzie :/ A próbowałeś wyłączyć zbędne programy ?

jLRw2A6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...